Telefon ASUS ROG akan datang muncul dalam talian dalam imej langsung

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Telefon ROG 5

ASUS secara rasmi telah menggoda ketibaan telefon permainan seterusnya. Syarikat itu sedang bersedia untuk melancarkan Telefon ROG seterusnya, yang mungkin dipanggil ROG Phone 5. Walau bagaimanapun, sebelum sebarang penggoda rasmi, telefon itu telah muncul dalam talian dalam imej langsung.

Maklumat itu datang daripada pakar Cina bernama WhyLab. Mereka berkongsi imej langsung telefon berkenaan di Weibo. Ia mendedahkan bahagian belakang ASUS ROG Phone yang akan datang. Ia mempunyai reka bentuk yang sedikit diubah berbanding dengan ROG Phone 3 semasa. Reka bentuk baharu ini lebih kepada evolusi ROG Phone 3 dan bukannya reka bentuk semula yang lengkap. Dikatakan bahawa sudut kiri bawah kelihatan mempunyai butang merah khas. Butang ini dispekulasi sebagai jalan pintas ke mod permainan.

Baru-baru ini, telefon ASUS dengan nombor model ASUS_I005DA telah dikesan pada Geekbench 5. Untuk yang tidak sedar, ROG Phone 3 mempunyai nombor model ASUS_I003D. Oleh itu, ASUS_I005DA dijangka menjadi nombor model telefon permainan seterusnya, yang mungkin dipanggil ROG Phone 5. Menariknya, syarikat seperti OnePlus juga telah melangkau nombor ‘4’ daripada barisan mereka. Dikatakan bahawa angka ‘4’ dianggap sebagai petanda buruk di beberapa negara Asia. Oleh itu, kita boleh melihat nama ROG Phone 5.

Di Geekbench, telefon mendapat markah1081 dan 3584 matadalam ujian teras tunggal dan berbilang teras masing-masing. Ia dikuasakan oleh cipset Qualcomm, yang diberi nama kod Lahaina. Nama kod ini dikaitkan dengan pemproses Qualcomm terkini dan terhebat, iaituSnapdragon 888. Ia dipasangkan dengan8GB RAMdan ia telah dimuatkan denganOS Android 11. Satu lagi khabar angin mendakwa bahawa Telefon ROG generasi seterusnya boleh tiba dengan Pengecasan 60W atau 65W kelajuan untuk besar-besaran Bateri 6,000mAh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *