TCL Tab Pro 5G ialah Verizon eksklusif yang direka untuk menyingkirkan Samsung

Seperti yang telah kami dokumentasikan berkali-kali, pasaran tablet Android berada di tempat yang pelik. Tetapi itu tidak menghalang syarikat seperti Samsung, Lenovo, dan kini, TCL daripada mengeluarkan pilihan baharu. Yang terbaru datang daripada TCL dan dinamakan Tab Pro 5G. Tetapi tidak seperti pilihan lain yang mungkin anda pertimbangkan, Tab Pro 5G adalah eksklusif Verizon, bermakna anda tidak akan dapat mencarinya di tempat lain atau tanpa sambungan selular.

Tablet terbaharu TCL menampilkan paparan LCD 10.36-inci 1200×1200, sambil dikuasakan oleh Snapdragon 480 5G dan 4GB RAM. Ia juga termasuk storan 64GB, yang boleh dikembangkan melalui kad mikroSD untuk menambah sehingga 1TB tambahan.

Hayat bateri dinilai untuk bertahan “sepanjang hari” berkat kapasiti 8,000mAhnya, tetapi ia juga boleh digunakan untuk mengecas semula telefon pintar anda jika anda berada dalam keadaan semput. Mengecas semula Tab Pro 5G mungkin mengambil sedikit masa, walau bagaimanapun, kerana TCL hanya menyertakan keupayaan pengecasan “pantas” 18W.

Terima kasih kepada teknologi paparan NXTVISION TCL, Tab Pro 5G menyertakan ciri seperti peningkatan SDR-ke-HDR, bersama-sama dengan kecerahan penyesuaian. Dan jika anda jenis yang suka menggunakan tablet mereka sebagai kamera, anda mungkin menikmati penderia 13MP yang terdapat di bahagian belakang.

Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, satu-satunya cara anda boleh mendapatkan tablet terbaharu TCL ialah melalui Verizon. Ia dilengkapi dengan sambungan mmWave 5G, bersama-sama dengan spektrum jalur bawah yang mungkin anda lebih biasa.

Harga untuk Tab Pro 5G bermula pada $399, dan ia hanya tersedia dalam satu konfigurasi warna; hitam. Apabila anda menambahkan tablet pada pelan anda, anda juga boleh mensubsidi sedikit harga, membayar sama ada $16.66 sebulan selama 24 bulan atau $13.33 sebulan selama 30 bulan. Dan untuk masa yang terhad, jika anda menambahkan TCL Tab Pro 5G pada pelan Verizon anda, anda akan dapat menjimatkan sehingga $100 dengan pembelian telefon pintar Android terpilih.

TCL Tab Pro 5G tersedia hari ini dan anda boleh menekan butang di bawah untuk mendapatkannya.

TCL Tab Pro 5G di Verizon

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *