Tawaran MTE: Revogi Smart Power Strip

Daripada peralatan hingga aksesori, semuanya nampaknya mempunyai versi pintar hari ini. Jika anda berada di pasaran untuk jalur kuasa penjimatan tenaga dan wang (atau hanya satu cara untuk mengawal selia elektronik rumah anda), lihat tawaran hari ini: Jalur Kuasa RevogiSmart.

Jalur Kuasa Pintar Revogi

Jalur kuasa ini bersambung ke rangkaian WiFi anda dan membolehkan anda mengawal elektronik anda dari mana-mana sahaja melalui apl mudah alih (Android atau iOS). Anda akan dapat mengawal sehingga enam peranti berbeza dari jauh dan melihat penggunaan tenaganya dalam masa nyata.

Aplikasi mudah alih Revogi Smart Power Strip

Anda boleh menetapkan jadual untuk mematikan peralatan atau peranti yang tidak digunakan. Ini adalah cara terbaik untuk menjimatkan wang pada bil elektrik anda kerana anda boleh mendasarkan jadual anda pada waktu luar puncak. Anda juga boleh mematikan peralatan yang sedang digunakan, contohnya, sistem permainan video yang mengalih perhatian anak anda daripada membuat kerja rumah.

Setiap kali anda melihat perkakas atau peranti hilang kawalan, anda boleh mematikannya tanpa beranjak dari tempat duduk anda – atau tanpa berada di rumah.

Jalur Kuasa Pintar Revogi

Pek Kuasa Macbook Mudah Alih ChugPlug

Tidak seronok apabila Macbook anda mati dan tidak berada di mana-mana berhampiran kedai. Inilah sebabnya mengapa anda harus sentiasa mempunyai sandaran – sekiranya berlaku kecemasan. Di situlah pek kuasa Macbook mudah alih ChugPlug sangat berguna. Ia adalah bateri luaran yang akan memberi anda cas selama tiga hingga empat jam yang konsisten untuk Macbook anda.

Beri Macbook Anda Sehingga 4 Jam Masa Larian Tambahan, Tiada Kabel Tambahan Diperlukan

ChugPlug boleh mengecas kedua-dua Macbook Air (11″ dan 13″) dan 13″ Macbook Pros. Ia bersambung dengan mudah kepada penyesuai MagSafe anda – tiada kabel diperlukan. Anda pasti tidak sepatutnya tanpa salah satu daripada ini. Dengan potongan 35%, harganya berbaloi.

Pek Kuasa Macbook Mudah Alih ChugPlug

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Charnita telah menjadi Penulis Bebas & Blogger Profesional sejak 2008. Sebagai pengguna awal, dia suka mencuba apl dan perkhidmatan baharu. Sebagai pengguna Windows, Mac, Linux dan iOS, dia sangat menyukai teknologi bleeding edge. Anda boleh berhubung dengannya di Facebook, Twitter, Google+ dan LinkedIn.

Jadikan Tech Easier boleh memperoleh komisen untuk produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

“Jalur kuasa ini menyambung ke rangkaian WiFi anda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *