Tawaran Hangat: Sprint menawarkan dua telefon pintar LG Optimus G untuk harga satu [SPONSORED]

Mendapatkan telefon pintar teratas tidak semestinya bermakna anda perlu berbelanja. Sprint mengadakan salah satu tawaran paling manis yang telah kami lihat sejak sekian lama, menawarkan dua telefon pintar LG Optimus G pada harga satu. Apa yang anda perlukan ialah bajet perbelanjaan $199.99 dan perjanjian 2 tahun untuk nama anda berada di seluruh sepasang Optimus G.

AndroidTM 4.0 LG Optimus G bukanlah pesaing yang lemah, dan ia merupakan salah satu telefon pintar kegemaran kami pada tahun 2012. Peranti ini benar-benar binatang. Dicatat pada 1.5 GHz, peranti itu terbang. Anda boleh melihatnya dalam tindakan dalam ulasan kami, malah sumber seperti Majalah PC menobatkannya sebagai peranti terpantas yang tersedia.

Perlukan lebih? Pengguna LG Optimus juga mendapat manfaat daripada multitasking yang hebat dengan menggunakan Q-Slide. Ciri ini menjadi kegemaran saya dalam LG Optimus G, kerana ia memerlukan paparan tetingkap berbilang ke tahap lain dengan membenarkan anda mengawal kelegapan berbilang tetingkap. Skrinnya juga menakjubkan, menampilkan hartanah skrin True HD IPS Plus 4.7 inci. Tambahan pula, peranti ini mempunyai kamera 13 MP yang menakjubkan dan storan 32 GB, jadi anda berkemungkinan besar tidak akan kehabisan storan untuk tangkapan hebat dan video HD anda.

Bukan masalah buruk, bukan? Pergi ke tapak web Sprint untuk mendapatkan butiran lanjut jika anda ingin mendaftar untuknya! Anda tidak akan menyesal, kawan-kawan. Saya sebenarnya merindui unit ulasan saya, dan saya tidak boleh mengatakannya tentang banyak telefon yang telah saya semak kebelakangan ini.

Nota: sementara artikel ini ditulis oleh Edgar Cervantes, ia ditaja oleh rakan-rakan kami di Sprint

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *