TAWARAN: Dapatkan Sistem Keselamatan Saluran Annke 8 dengan harga $80.29 dengan kod kupon

Kamera keselamatan menjadi semakin popular pada masa kini apabila harga jatuh dan kepraktisan mereka menjadi lebih menarik kepada pengguna. Terdapat banyak variasi berbeza kamera keselamatan di pasaran dan memilih satu — terutamanya yang tidak akan merugikan — sentiasa menjadi cabaran. Jadi, jika anda berada di pasaran untuk persediaan kamera keselamatan, anda perlu menyemak tawaran terbaharu ini daripada Amazon.

Untuk jangka masa yang singkat Annke telah mengurangkan 8 saluran, persediaan kamera keselamatan 1080p mereka daripada $219.99 kepada $109.99 dan menggunakan kod ‘B00ZW63E‘ harga turun kepada $80.29. Pakej ini dilengkapi dengan 4 kamera, setiap satu mempunyai resolusi imej 1080p yang jelas dan juga sistem untuk memasukkan audio, video anda dan banyak lagi. Persediaan adalah mudah, memerlukan anda mengimbas kod QR untuk menyambung ke rangkaian. Di dalam apl Android atau iOS anda boleh mengawal main balik, merakam dari kamera dari jauh dan juga mengaktifkan gerakan segera yang akan menghantar e-mel kepada anda dengan tangkapan skrin jika sebarang aktiviti telah disyaki.

Sistem ini bagus untuk mereka yang mahukan sesuatu untuk dipantau di luar/dalam rumah atau pejabat anda kerana boleh mendaftar masuk dari jauh pada bila-bila masa. Satu ciri yang hebat pada pendapat saya. Jika anda berminat maka pastikan anda menyemak Annke 8ch HD-TVI 1080p Surveillance DVR Recorder dengan 4x Kamera 1MP dengan mengklik pautan di bawah.

Beli di Amazon

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *