Tawaran: Alat Jauh Universal Blumoo membolehkan telefon anda mengawal segala-galanya

blumoo

Teknologi semakin mengagumkan, tetapi satu perkara yang nampaknya masih menjadi masalah ialah alat kawalan jauh. Anda mungkin mempunyai beberapa alat kawalan jauh di rumah anda sekarang. TV, set-top box, pemain Blu-ray, sistem bunyi, dll. Sesetengah telefon mempunyai keupayaan untuk bertindak sebagai alat kawalan jauh, tetapi mereka masih tidak dapat mengawal segala-galanya. Masukkan Alat Jauh Universal Blumoo.

Alat jauh Blumoo ialah peranti Bluetooth yang bertindak sebagai orang tengah antara telefon dan peranti anda. Ia mengambil arahan daripada telefon anda melalui Bluetooth dan menyampaikannya kepada peranti anda melalui IR. Mana-mana peranti yang boleh dikawal dengan alat kawalan jauh IR (iaitu kebanyakan peranti hiburan) boleh berfungsi dengan Blumoo. Buat masa ini Kawasan Android menjualnya pada harga hanya $53 (biasanya $100).

Blumoo berfungsi dengan banyak peranti popular, seperti Amazon Echo, Dot, Tap, Fire TV dan banyak lagi. Apa yang anda perlukan ialah apl pada telefon anda dan anda boleh mengawal hampir setiap peranti di rumah anda. Perjanjian ini tamat dalam 2 hari, jadi bertindak sekarang untuk mengambil kesempatan!

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *