Tablet pertama OPPO mungkin tergolong dalam segmen premium

Kami telah mendengar tentang OPPO merancang untuk melancarkan tablet pertamanya pada awal tahun ini. Sehingga kini, maklumat baru akhirnya tiba dengan mengatakan bahawa tablet akan datang syarikat itu akan menjadi milik premium segmen, yang memberinya peluang untuk menyaingi Apple dan Samsung.

Menurut tipster Stesen Sembang Digital, yang agak tepat mengenai berita sebegini, tablet OPPO pertama boleh dijual dalam julat sederhana atau tinggi. Selain itu, pemberi maklumat juga menyebut bahawa tablet itu mungkin kelihatan serupa dengan HUAWEI MatePad Pro 12.6, dengan bezel nipis pada semua sisi menghasilkan nisbah skrin kepada badan yang tinggi. Mungkin terdapat potongan lubang tebuk pada skrin yang menempatkan kamera menghadap hadapan juga.

Dari segi perisian, tablet ini dijangka menjalankan ColorOS yang dibuat khas untuk peranti skrin besar. Tablet ini juga akan menawarkan sambungan yang lancar dengan produk lain OPPO, seperti telefon pintar, jam tangan pintar, fon kepala dan banyak lagi. Buat masa ini, kami hanya boleh bersabar dan menunggu OPPO membuat pengumuman.

Apa pendapat anda tentang berita tersebut? Kongsi pendapat anda dengan kami di halaman Facebook kami dan nantikan TechNave.com untuk berita telefon pintar terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *