‘Superscreen’ ialah tablet 10 inci yang memaparkan skrin telefon anda secara wayarles

Paparan telefon telah menjadi agak besar sepanjang tahun, tetapi jika anda benar-benar mahukan skrin besar pilihan terbaik anda ialah tablet. Masalah dengan tablet ialah ia berasingan daripada telefon anda. Anda perlu memasang semua apl anda sekali lagi dan memastikan tablet dikemas kini. Bagaimana jika tablet anda ialah sambungan telefon anda?

Ini adalah sesuatu yang telah cuba diselesaikan oleh pengeluar pada masa lalu. Paling ketara, ASUS PadFone ialah telefon yang boleh meluncur ke dalam tablet. Kickstarter baru yang berjaya dibiayai menggunakan teknologi wayarles untuk mencapai perkara yang sama. “Superscreen” ialah tablet $99 10-inci yang memaparkan skrin telefon anda secara wayarles dalam format yang lebih besar.

Superscreen tidak lebih daripada paparan QHD 10 inci yang disegerakkan dengan apl pendamping pada telefon anda. Setelah disambungkan, telefon anda dipaparkan pada Superscreen. Anda boleh berinteraksi dalam multitouch seperti yang anda lakukan pada telefon anda. Telefon yang disambungkan boleh melahu semasa disambungkan ke tablet. Kandungan dipaparkan dalam resolusi asalnya. Tiada regangan atau peningkatan.

Kickstarter telah dibiayai 500%, tetapi anda masih boleh menyertainya. Kempen berakhir pada 19 April. $99 memberi anda 1 Superscreen, 1 Kord USB A ke USB C dan 1 Pengecas Dinding Jenis A ke USB A. Adakah anda berminat dengan konsep ini?

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *