Statistik harian Windows 10: 63 bilion jam di Edge dan banyak lagi

Selepas mengusahakan Melepaskan binaan Stable untuk cawangan Redstone selama beberapa minggu lepas, Microsoft sedang berusaha untuk mengeluarkan Binaan baharu untuk Ambang Cawangan Stabilnya.

Syarikat sedang menguji secara dalaman Binaan Ambang 10586.537 baharu yang disusun pada 21 Julai. Ini akan menjadi satu lagi Kemas Kini Terkumpul yang akan dikeluarkan untuk Windows 10 PC dan Windows 10 Mobile.

10.0.10586.537.th2_release_sec.160721-1815 bld.pm/2aACxnO

Pada masa ini kami tidak mempunyai pengesahan sama ada sebarang ciri baharu akan ditambah, tetapi mengikut arah aliran sebelumnya ini boleh menjadi satu lagi Binaan Terkumpul yang membetulkan sebarang pepijat dan meningkatkan prestasi OS.

Binaan baharu 10586.537 boleh dikeluarkan kepada cawangan Insiders on Threshold pada 7 Ogos iaitu minggu kedua Ogos selepas keluaran umum Kemas Kini Ulang Tahun.

Binaan baharu ini mungkin merupakan keluaran utama terakhir kepada Cawangan Stabil (Ambang) dalam beberapa minggu akan datang untuk pengguna yang tidak dapat mengemas kini kepada Redstone.

Nota: Tarikh keluaran 7 Ogos masih belum disahkan oleh syarikat, oleh itu sila ambil berita ini dengan secubit garam dan tunggu pengesahan rasmi daripada syarikat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *