Sprint mengumumkan Kyocera Torque yang lasak

The Tork Kyocera hanya mencecah FCC tepat dua minggu lalu, dan ia sudah pun mendapat pengumuman rasmi cinta oleh Sprint. The Now Network secara rasminya telah mengumumkan ketersediaan yang akan datang untuk telefon pintar Android 4.0 yang lasak. Tuntutan paling ketara peranti untuk kemasyhuran ialah kejuruteraan spesifikasi ketenteraannya, dengan ciri kalis habuk, air dan kejutan standard yang sepatutnya menggembirakan mana-mana lelaki yang bekerja di lapangan.

Peranti boleh direndam dalam air sehingga 30 minit, menahan suhu melampau sehingga beberapa jam pada satu-satu masa, tahan jatuh biasa, makan habuk sehingga 6 jam dan keadaan yang lebih tidak jelas seperti pendedahan sinaran suria, tekanan rendah , kelembapan tinggi dan kabus garam. Dalam erti kata lain, anda bebas untuk menjadi gila dengan peranti ini tanpa rasa bimbang di dunia.

Sudah tentu, kekasaran seperti itu tidak datang tanpa tanda harga biasa “hodoh.” Peranti ini tidak mempunyai rupa budak lelaki dan lengkung yang menarik seperti telefon pintar biasa hari ini, tetapi itu adalah pertukaran yang baik untuk ketahanan. Untuk nilai peranti kelihatan lebih baik daripada telefon pintar lasak biasa anda jadi tidak perlu ada sebarang kebimbangan di sana.

Bagi spesifikasi berfungsi, anda boleh mengharapkan paparan WVGA 4 inci, pemproses Snapdragon dwi-teras Qualcomm 1.2GHz, 1GB RAM, 4GB storan dalaman, 4G LTE, kamera belakang 5 megapiksel dengan kamera hadapan 1.3 megapiksel, NFC, Bluetooth 40. dan banyak lagi.

Tork Kyocera juga menampilkan Teknologi Penerima Sonic Pintar proprietari, teknologi bunyi pengaliran tulang berasaskan seramik yang akan menghapuskan keperluan untuk pembesar suara tradisional dan menghantar bunyi ke gegendang telinga pengguna menggunakan getaran. Ciri ini pasti menjadi penyelamat bagi mereka yang bekerja dalam bidang bising seperti pembinaan kerana bunyi tidak akan ditenggelamkan oleh persekitaran mekanikal anda.

Ia adalah telefon yang luar biasa untuk apa itu, dan anda yang memerlukan telefon seperti ini mungkin tertanya-tanya bila, sebenarnya, anda boleh mendapatkannya. Malangnya kami belum mempunyai butiran itu lagi, tetapi adalah tidak bijak untuk menetapkan jangkaan anda kepada “pada bulan Februari”. Baca terus untuk butiran akhbar penuh.

[via Business Wire]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *