iCloud+

Spesifikasi dan render utama OnePlus 10 Pro bocor

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Apple meneruskan pengumuman WWDC21nya, menyentuh lebih banyak perkhidmatan, kali ini, dengan iCloud. Masukkan iCloud+, langganan iCloud peringkat lebih tinggi yang untungnya tidak menelan kos satu sen/sen lebih.

Dengan iCloud+, anda mendapat lebih banyak faedah untuk jumlah dolar yang sama yang anda masukkan.

Dengan Private Relay, Apple akan memastikan bahawa apa sahaja yang anda lakukan pada peranti anda dari segi menyemak imbas kekal peribadi. Walaupun penyemak imbas lain berpotensi mendedahkan aktiviti anda, dengan Apple iCloud+ dan Private Relay, trafik anda menjadikan peranti anda dalam keadaan yang disulitkan. Terdapat dua geganti internet yang menyulitkan aktiviti anda sedemikian rupa sehingga Apple tidak dapat mengenal pasti aktiviti anda, memastikan privasi penyemakan imbas anda yang lengkap.

Ciri kedua iCloud+ terbina dalam Mai dan Safari, memastikan pihak ketiga tidak akan menjejaki anda berdasarkan alamat e-mel anda. Anda tahu, semua laman web yang anda kongsi yang anda kongsi alamat e-mel anda? Itu kini selamat dirahsiakan oleh Apple, dan ciri baharu iCloud+ ini.

Akhir sekali, tetapi tidak kurang pentingnya, berapakah kos semua ini? Tiada satu sen pun. Apple menjelaskan dengan jelas bahawa ciri iCloud+ akan mengekalkan harga yang sama yang dimiliki oleh iCloud pada semua peringkatnya.

Menyedari semua ini, tiada sebab untuk ikut serta pada iCloud+

h, dan jika anda mempunyai beberapa peranti keselamatan rumah yang disediakan pada akaun anda, peranti itu tidak akan dikira dalam kuota anda, jadi anda pada asasnya bebas untuk menyediakannya dan berasa selesa dan selamat kerana rumah anda dilindungi.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Buat pertama kali dalam beberapa tahun, OnePlus tidak melancarkan generasi “T” telefon pintar dengan baik, OnePlus 9RT adalah satu perkara tetapi ia hanya terhad kepada China. Tetapi, ia tidak bermakna OnePlus tidak berhenti bekerja di belakang tabir. Terima kasih kepada Zoutondengan kerjasama OnLeaks imej telefon pintar OnePlus generasi akan datang, OnePlus 10, telah bocor di alam liar.

Kembali pada bulan September tahun ini, OnePlus dan OPPO (sejenis) bergabung untuk “OnePlus 2.0”. Kini, kami mendapat imej pertama tentang produk pertama penggabungan OnePlus dan OPPO OnePlus 10. Pembocor itu mengatakan bahawa pemaparan telah dibuat pada prototaip “kehidupan sebenar” OnePlus 10 Pro daripada ” prototaip awal.” Imej tersebut menunjukkan modul kamera OnePlus 10 Pro yang sama seperti Samsung Galaxy S21, yang melilit di sekeliling tepi. Imej menunjukkan bahawa modul kamera akan menempatkan tiga sensor dengan denyar LED. Satu perkara yang menarik untuk diperhatikan di sini ialah OnePlus mengembalikan rasa tekstur kasar OnePlus One dengan OnePlus 10 Pro.

Zouton juga telah memperincikan beberapa spesifikasi telefon pintar itu walaupun terlalu awal untuk tepat mengenainya. Pembocor itu mengatakan bahawa OnePlus 10 Pro akan datang dengan paparan 120Hz 1440p 6.7 inci. Laporan itu menyebut dimensinya sebagai 163.2 mm x 73.6 mm x 8.7 mm. Ia akan mempunyai bateri 5,000 mAh dan sensor utama akan menjadi sensor 64MP.

Apakah pendapat anda tentang paparan OnePlus 10 Pro yang pertama? Beritahu kami di bahagian komen di bawah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *