Sony Xperia Z4v untuk Verizon telah dibatalkan secara rasmi

Sony Xperia Z4v Verizon

Selepas terlepas keluaran musim panas yang dijadualkan, keadaan tidak kelihatan hangat untuknya Sony Xperia Z4v dilancarkan pada Verizon. Versi suped up daripada Sony Xperia Z3+, Verizon nampaknya telah merancang untuk melancarkan telefon itu pada bulan Ogos selepas mengumumkan semula secara rasmi menjelang akhir bulan Julai. Ogos datang dan pergi dan bagi anda yang tidak sabar-sabar untuk mengangkat telefon setiap kali ia mendarat di Verizon Wireless pasti akan mengejutkan. Ternyata telefon telah dibatalkan secara rasmi. Verizon telah mengemas kini siaran pengumuman awal Xperia Z4v mereka dengan kenyataan berikut:

“Verizon tidak lagi akan melancarkan Xperia Z4v, namun kami komited untuk menyokong portfolio produk Sony Mobile dan akan menyokong produk sedia ada. Sony ialah rakan kongsi strategik kerana kami terus mengadakan perbincangan yang berterusan bersama sebagai sebahagian daripada portfolio masa depan kami.”

Walaupun ia pasti kelihatan menjanjikan, Sony Xperia Z4v — dengan paparan 2K dan pengecasan tanpa wayar — dengan cepat dibayangi oleh pelancaran model yang lebih baharu untuk pasaran antarabangsa. Walaupun Verizon dan Sony menyebut masalah teknikal untuk mengeluarkan telefon tepat pada masanya, kami pasti tertanya-tanya sama ada Verizon mungkin mahukan telefon yang lebih segar Sony Xperia Z5 (yang baru-baru ini mengungguli kedudukan kamera telefon pintar terbaik DxOMark) sebaliknya.

[Verizon]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *