Sony Xperia Z1 Compact kini tersedia terus daripada Sony, menyokong AT&T/T-Mobile 4G LTE

sony-xperia-z1-compact

Tidak dinafikan terdapat kekurangan bilangan peranti Android yang lebih kecil yang membungkus spesifikasi mewah di pasaran. Bagi kebanyakan pengeluar Android, paparan yang lebih kecil entah bagaimana menyamai peranti Android bajet — tetapi bukan untuk Sony. Awal tahun ini kami melihat secara langsung Sony Xperia Z1 Compact dan jatuh cinta dengan penampilannya yang anggun dan lebih tinggi daripada spesifikasi jarak pertengahan.

Walaupun Sony mungkin menghadapi masa yang sukar untuk meyakinkan syarikat penerbangan AS untuk menyimpan barangan mereka di rak kedai (atau mungkin mereka hanya menghadapi masalah untuk mengikuti permintaan untuk produk mereka), mereka nampaknya tidak mempunyai sebarang masalah untuk menjual telefon pintar mereka terus kepada pengguna. melalui kedai dalam talian mereka.

Mulai hari ini, anda boleh mengambil Sony Xperia Z1 Compact terus dari Sony Store dengan harga $550 yang dibuka kunci. Sama ada anda menggunakan T-Mobile atau AT&T, ia tidak sepatutnya menjadi masalah kerana telefon menyokong jalur 3G/4G LTE kedua-dua rangkaian. Spesifikasinya tidak begitu mengagumkan seperti yang berlaku pada bulan Januari, tetapi mereka pastinya masih mempunyai kelebihan. Inilah yang anda sedang lihat:

Sony Xperia Z1 Compact

  Paparan 4.3-inci 720p

  Pemproses Qualcomm Snapdragon 800 quad-core 2.2GHz

  2GB RAM

  Kamera 20.7MP

  16GB storan dalaman dengan slot mikro SD

  Bateri 2,300mAh

  NFC

  IP55 & IP58 rintangan air/habuk

Kembali menjelang akhir bulan Jun, Sony bermula Android 4.4.4 KitKat kepada Z1 Compact, jadi bagi mereka yang berminat untuk mengambil telefon, yakinlah ia tidak seperti anda akan berkorban pada ciri perisian atau keselamatan. Anda boleh mengambil Sony Xperia Z1 Compact dalam warna hitam, merah jambu atau putih melalui pautan di bawah.

Beli Sony Xperia Z1 Compact: Sony Store

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *