Sokongan Windows 10 S didayakan melalui Kemas Kini Perisian Tegar Surface Pro terkini

Instagram milik Facebook hari ini melancarkan kemas kini baharu untuk Aplnya pada peranti iOS. Dengan kemas kini terkini syarikat itu kini menambah pilihan “Benang Komen” baharu untuk pengguna. Pilihan baharu itu membolehkan pengguna menjejaki perbualan mereka dalam siaran Instagram.

Pilihan “Benang Komen” membolehkan pengguna atau pengarang siaran mengikuti pelbagai perbualan yang dilampirkan pada mesej yang dibalas tertentu. Pilihan baharu menjadikan pengguna memberi tempat yang lebih baik untuk berkongsi pandangan dan kekal berhubung dengan orang lain.

Pilihan itu sedang dilancarkan kepada pengguna pada peranti iOS dan tidak lama lagi akan disediakan untuk pengguna pada Android dan Windows. Kami mungkin menjangkakan syarikat itu akan melancarkan ciri ini ke Android dan Windows secara serentak kerana Windows Instagram App ialah pelabuhan apl iOS.

Kemas kini terkini tersedia untuk dimuat turun di App Store dan boleh dimuat turun dengan mengklik pautan App Store di bawah.

Muat turun Apl Instagram untuk iOS

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini perisian tegar peranti baharu untuk Peranti Surface Pronya. Pengguna pada Surface Pro akan melihat kemas kini perisian tegar yang kini tersedia untuk dimuat turun. Log perubahan telah dikemas kini pada halaman sejarah kemas kini Surface Pro.

Dengan kemas kini Perisian Tegar terkini Microsoft telah mula mendayakan Sokongan untuk Windows 10 S. Kemas kini pada asasnya lebih tertumpu pada keserasian untuk Peranti Surface Pro. Di bawah ialah changelog penuh:

Seperti yang dilihat dengan log perubahan, Microsoft telah membawa sokongan untuk Windows 10 S, OS terbaharu yang telah tersedia untuk dimuat turun oleh sesiapa sahaja pada mesin mereka. Pengguna Surface Pro sebelum ini telah melaporkan masalah dengan pengalaman Windows Hello dan kami berharap Microsoft telah membetulkan isu dengan Windows Hello dalam kemas kini perisian tegar terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *