Slow Ring Insiders kini boleh memuat turun Windows 10 Build 17692

VideoLAN pembangun di sebalik apl VLCUWP untuk Windows 10 telah kerap mengeluarkan kemas kini dengan ciri baharu untuk aplikasinya pada Windows 10 dan Windows 10 Mobile.

Meneruskan aliran yang sama, pembangun hari ini telah mengeluarkan satu lagi kemas kini baharu untuk pengguna Windows 10 dengan ChromeCast Integration. Kemas kini terkini dengan versi 3.1.0 kini tersedia untuk dimuat turun di Gedung Microsoft untuk pengguna Windows 10.

Kemas kini terkini tidak datang dengan banyak ciri baharu tetapi pembangun telah mengolah semula pangkalan kod yang membantu pengguna memasang aplikasi VLC UWP walaupun pada peranti Surface RT yang dihentikan.

Apl VLC UWP boleh dipasang dan dijalankan pada Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 8.1, Windows 8.1 RT bersama-sama dengan Xbox One.

VLC sedang berusaha untuk membetulkan isu penggunaan untuk pengguna Windows Phone 8.1 dan setelah membetulkan kemas kini itu juga akan tersedia untuk aplikasi VLC untuk pengguna Windows Phone 8.1.

Kemas kini sebelumnya untuk aplikasi VLC disertakan dengan pembetulan untuk isu OneDrive. Pembangun membetulkan isu itu selain daripada memperkenalkan sokongan untuk nisbah aspek 2.35:1.

VideoLAN sedang berusaha untuk memperkenalkan sokongan untuk pengekodan dan penyahkodan yang sedang diuji secara dalaman. Kemas kini juga meningkatkan prestasi aplikasi VLC pada semua versi Windows tetapi disertakan dengan lebih banyak peningkatan prestasi untuk peranti Windows 10.

Dengan kemas kini terkini VideoLAN telah memastikan untuk membawa aplikasi VLC UWP setanding dengan aplikasinya pada iOS dan Android. Apl VLC UWP sudah pun disertakan dengan sokongan untuk Pembantu Digital Microsoft Cortana bersama-sama Jubin Langsung, Continuum dan banyak lagi.

Aplikasi VLC UWP tersedia dan boleh dimuat turun pada Windows 10 PC, Mudah Alih, Xbox One, Surface Hub dan HoloLens. Anda juga boleh memuat turun versi lama apl pada peranti Windows 8.1, Windows RT 8.1 dan Windows Phone 8.1.

Jika anda menggunakan aplikasi VLC pada mana-mana peranti di atas maka anda boleh mengemas kini aplikasi dengan pergi ke Gedung Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *