Sloan #1 Kajian semula aplikasi pinjaman pelajar: Jawapan mudah untuk pinjaman pelajar

Menghadapi masalah memikirkan cara membayar pinjaman pelajar anda? Inginkan cara mudah untuk menyediakan pembayaran mingguan atau bulanan? Bagaimana pula dengan cara menerima wang bagi pinjaman pelajar anda daripada sesiapa sahaja, di mana-mana sahaja (termasuk pelan khas untuk menerima dana daripada majikan anda?)

Masukkan pengurus hutang pinjaman pelajar Sloan. Proses pendaftaran yang mudah, papan pemuka intuitif dan penyulitan keselamatan yang boleh dipercayai hanyalah beberapa ciri yang menjadikan Sloan penyelesaian yang menarik untuk membayar pinjaman tertunggak anda.

Mari lihat lebih lanjut dan tentukan sama ada apl itu berpegang pada kata-katanya dan benar-benar membantu dengan pengurusan hutang.

Sloan dipanggil sebagai aplikasi pengurusan pinjaman pelajar #1. Ia bukan sahaja menawarkan pelbagai cara untuk menyimpan tetapi juga menawarkan crowdfunding dengan bantuan komuniti Sloan. Teruskan membaca untuk mengetahui cara menggunakan apl.

Menyediakan akaun adalah semudah melancarkan Sloan pada iPhone anda dan memilih Mulakan. Dari sini, anda akan memasukkan maklumat seperti nama anda, SSIN dan institusi kewangan yang anda gunakan untuk membuat pinjaman.

Maklumat anda diinsuranskan FDIC dan disulitkan serta dilindungi selanjutnya dengan Plaid, bermakna kelayakan anda tidak pernah disimpan pada pelayan Sloan. Klik untuk membaca lebih lanjut tentang memastikan iPhone anda selamat.

Setelah anda membuat akaun, pilih pinjaman anda (seperti Temui – pinjaman pelajar atau Navient – ​​Pinjaman.) Log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan yang dikaitkan dengan akaun pinjaman anda. Kini anda boleh melihat maklumat seperti baki tertunggak pada pinjaman anda pada papan pemuka anda.

Sloan ialah aplikasi satu-satunya-jenisnya dengan antara muka intuitif yang menawarkan kemudahan penggunaan. Berikut adalah beberapa ciri lain yang saya dapati amat berguna dan mudah.

Kalkulator pinjaman pelajar membuat kerja cepat untuk memahami kadar faedah dan tarikh akhir. Anda boleh menggunakan kalkulator untuk merangka pelan pembayaran dan memahami amaun yang perlu anda bayar setiap tempoh.

Sloan menjadikannya mudah untuk membayar berbilang pinjaman (sehingga 30) dari satu skrin, menyediakan pembayaran mingguan atau bulanan dan melihat garis masa pemenuhan.

Tahu rakan dan keluarga yang ingin menyumbang untuk membayar pinjaman pelajar anda? Pilihan crowdfunding Sloan membolehkan anda menerima wang daripada sesiapa sahaja yang ingin menghantarnya dengan cara anda.

Selain itu, anda boleh menjemput bayaran tetap atau sekali daripada rakan atau keluarga anda, sama ada untuk membayar hutang atau acara istimewa terus daripada apl. Agak kemas, eh?

Anda juga boleh bekerjasama dengan majikan anda untuk menyediakan pelan manfaat pekerja khusus untuk akaun anda. Wang ini terus ke akaun pinjaman pelajar tanpa perlu masuk ke akaun bank peribadi peminjam.

Terdapat pelbagai kaedah kewangan terbina dalam seperti bola salji dan faedah tertinggi dahulu untuk membantu anda menghapuskan baki pinjaman anda.

Round-up adalah cara yang menarik untuk membayar pinjaman anda sedikit demi sedikit. Apabila anda (atau orang lain yang membolehkan Round-Ups membayar ke akaun anda) membuat pembelian, Sloan akan membulatkan jumlah dan mengetepikan perbezaannya untuk membayar pinjaman anda. Beberapa sen di sini dan satu dolar di sana apabila membayar gas dan barangan runcit ditambah!

Sloan ialah aplikasi yang sangat baik untuk menguruskan kewangan hutang pinjaman pelajar anda. Saya rasa kemudahan penggunaannya dan keupayaan untuk menerima crowdfunding daripada mana-mana sumber menjadikannya lebih tinggi daripada yang lain.

Apakah pengalaman anda dengan Sloan? Beritahu kami; iGeeksBlog ingin mendengar daripada anda!

harga: Percuma

Muat turun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *