Skype untuk Windows 10 dikemas kini dengan pembetulan untuk Orang Dalam

Saya tidak menyedari sesiapa masih menggunakan Box, memandangkan kelebihan OneDrive yang luar biasa. Namun, ia memalukan untuk kehilangan apl lain dan kedua-dua penggunanya daripada platform. Penurunan taraf kepada aplikasi desktop Windows 7 era 32-bit oleh syarikat seperti Amazon dan Box akan meletakkan mereka pada kelemahan apabila pengganti Windows 10, yang kemungkinan besar tidak akan menyokong antara muka desktop lama, keluar. Atau apabila Microsoft pasti kecewa dan mengeluarkan kemas kini kepada sokongan mematikan Windows 10 untuk aplikasi 32-bit.

kami tidak akan terlepas kotak-Cloud. kita ada lebih baik. selamat tinggal!

Mungkin juga hanya menyediakan pwa…(bootleg)

Microsoft telah menambah baik apl Skype Windows 10nya sejak beberapa minggu lalu, syarikat itu telah membuat beberapa kemajuan besar dalam pembangunan apl itu, menjadikannya lebih sejajar dengan versi Android dan iOS.

Microsoft hari ini melancarkan kemas kini baharu kepada peranti Skype untuk Windows 10. Versi baharu Skype tersedia untuk Windows Insiders yang mengikut serta dalam Gelang Pratonton Keluaran. Kemas kini membetulkan beberapa pepijat dan serta meningkatkan prestasi keseluruhan aplikasi.

Skype telah dikemas kini untuk kedua-dua Windows 10 Mudah Alih dan PC kepada versi 12.1811.248.0 pada Ring Pratonton Keluaran dan versi baharu tersedia untuk dimuat turun di Gedung Microsoft. Microsoft telah membetulkan pepijat pada Windows 10 Mobile di mana panggilan masuk Skype tidak akan berdering melalui pembesar suara.

Kemas kini juga telah membetulkan isu di mana kedua-dua Windows 10 dan emoji Skype boleh dipaparkan secara tidak betul. Nampaknya aplikasi Skype UWP masih mempunyai banyak isu untuk sesetengah pengguna, contohnya, aplikasi itu menggunakan pemberitahuan Windows 10 lalai dan bukan bunyi Skype eksklusif.

Jika anda masih lebih suka sistem pengendalian Skype klasik untuk Windows, anda kini boleh memuat turun aplikasinya sekali lagi dari tapak web rasmi Microsoft. Walaupun reka bentuk Skype UWP jauh lebih baik daripada aplikasi klasik tetapi ramai pengguna masih belum bersedia untuk menerima aplikasi Skype reka bentuk semula Microsoft.

Microsoft telah menarik apl klasik Skype kerana isu keselamatan yang didakwa telah dibetulkan, dan hari ini aplikasi itu akhirnya tersedia untuk dimuat turun. Skype classic untuk Windows 10 masih lebih baik daripada apl UWP dari segi prestasi dan ciri seperti sokongan untuk berbilang tetingkap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *