Senarai lengkap jam tangan Android Wear yang menerima kemas kini perisian Wear OS baharu

Sekarang anda sudah tahu ia rasmi. Android Wear sudah mati — baik, dalam nama sahaja — dengan Google secara rasmi menamakan semula platform jam tangan pintar kepada “Wear OS by Google.” Sama seperti Android Pay, Google nampaknya menjauhkan produknya daripada sistem pengendalian mudah alih, mungkin dalam usaha untuk memastikan perkara mudah.

Penjenamaan semula Wear OS sudah pun menggunakan apl Android Wear dan juga beberapa peranti Android Wear. Walaupun senarai peranti yang akan menerima kemas kini Wear OS hampir tidak berbeza daripada yang telah dijadualkan untuk menerima Oreo (mereka telah menambah Skagen Falster dan TAG Heuer Connected Modular 41 yang dikeluarkan baru-baru ini), Google menyediakan senarai lengkap supaya anda tidak dibiarkan tertanya-tanya. Berikut ialah barisan:

Pakai peranti OS:

Sudah tentu, tiada ETA pada masa yang tepat anda boleh menjangkakan kemas kini akan mencapai jam pintar Android Wear anda. Ia sepenuhnya berdasarkan pengeluar jam tangan. Google mengatakan pelancaran akan bermula secara beransur-ansur dalam beberapa hari/minggu akan datang, jadi pastikan jam tangan anda dicas dan disambungkan ke WiFi.

melalui Bantuan Wear OS by Google

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *