Samsung Galaxy Fit

Semua model iPhone 14 akan datang dengan paparan 120Hz LTPO OLED

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Diumumkan pada acara Galaxy S10 Unpacked pada akhir Februari, penjejak aktiviti Samsung Galaxy Fit kini tersedia di Amerika Syarikat. Anda boleh mendapatkannya dalam talian daripada Samsung atau daripada peruncit terpilih dengan harga $99.99. Samsung berkata ia sesuai dengan semua jenis aktiviti, daripada pelari kasual kepada atlet intensiti tinggi, dan pengesanan automatik aktivitinya dapat memulakan secara automatik menjejaki berjalan kaki, berlari, berbasikal, elips, mendayung dan senaman dinamik.

Galaxy Fit menampilkan paparan AMOLED Warna Penuh 0.95″ dengan resolusi 120 x 240, dan dikuasakan oleh pemproses MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16 MHz. Ia menampilkan 512KB RAM dalaman, 2048KB RAM luaran dan 32MB storan ROM luaran. Ia kalis air dan lasak mengikut penarafan MIL STD 810Gnya.

Tersedia dalam pilihan warna Perak dan Hitam, mereka di Amerika Syarikat yang mencari penjejak aktiviti kini boleh mendapatkan Samsung Galaxy Fit mereka sendiri.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Platform aplikasi Garmin Connect IQ untuk peralatan boleh pakai kecergasannya telah berkembang dalam tiga tahun lalu untuk log turun 3 juta muat turun. Dan apabila permintaan untuk meningkatkan pengalaman senaman semakin meningkat dengan pasaran jam tangan pintar, syarikat itu telah bertindak balas dengan aplikasi Spotifynya sendiri.

Aplikasi ini dibuat oleh jurutera Garmin dan diperakui oleh syarikat muzik penstriman Sweden. Ia membolehkan pengguna Spotify Premium memuat turun podcast dan senarai main kegemaran mereka (sehingga kira-kira 500 lagu keseluruhannya) tanpa penyegerakan telefon yang ditambat semuanya melalui Wi-Fi.

Aplikasi ini tersedia sekarang untuk siri peranti Fenix ​​5 Plus melalui pangkalan aplikasi Connect IQ secara percuma. Ia akan tiba tidak lama lagi untuk Forerunner 645 Music dan vivoactive 3 Music “tidak lama lagi”, syarikat itu memberitahu kami.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

pocketnow iPhone 12

Kami telah menjangkakan untuk mendapatkan paparan LTPO dalam iPhone untuk beberapa lama, dan nampaknya kami akhirnya akan mendapatkan ciri ini dalam model Pro barisan iPhone 13 yang akan datang. Ini bermakna model yang lebih mahal akhirnya akan dapat menyampaikan kadar penyegaran 120Hz, manakala pilihan yang lebih berpatutan akan kekal dengan paparan kadar penyegaran 60Hz. Sekarang, kami tidak boleh menyalahkan Apple, kerana Samsung bertanggungjawab untuk tidak menghasilkan paparan yang mencukupi untuk Cupertino. Walau bagaimanapun, nampaknya kadar penyegaran 120Hz akan mencapai setiap varian dalam barisan iPhone 14, kerana LG mungkin sedang bersedia untuk membekalkan Apple dengan panel LTPO yang diperlukan tahun depan.

Menurut saluran media Korea, The Elec, LG boleh mula menyediakan Apple dengan paparan LTPO untuk barisan iPhone 14 tahun depan. LG boleh berbincang dengan Avaco untuk mendapatkan peralatan pembuatan panel LTPO yang diperlukan. Walau bagaimanapun, ia masih perlu menunggu kelulusan Apple untuk barisan pengeluaran. Dengan kata lain, Avaco tidak boleh mula menghantar peralatan ke kilang LG sehingga Apple meluluskan.

Kini, jika LG berjaya, ia mungkin mampu membuat lebih daripada cukup panel STOP untuk membekalkan varian iPhone 14 bukan Pro Apple, bermakna ia juga boleh menerima beberapa pesanan untuk varian Pro tahun depan. Ini juga akan menjadi peluang yang baik untuk Apple berhenti bergantung pada produk Samsung, kerana ia akan membantu Cupertino untuk mempelbagaikan lagi rakan kongsi pembekalnya.

Sekarang, ingat bahawa panel Oksida Polihabluran Suhu Rendah baharu ini akan membantu model iPhone 13 Pro yang akan datang menjadi lebih cekap kuasa. Ia juga akan membolehkan mereka mendapat paparan sentiasa hidup akhirnya. Dan jika panel ini mencapai setiap varian iPhone 14 tahun depan, kami boleh mendapatkan ciri yang sama dalam varian yang lebih mampu milik.

Sumber The Elec

Melalui GSM Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *