Semburan rambut pentekstur terbaik untuk ombak yang seksi dan kusut sempurna

Jika ada satu perkara yang rambut kita sentiasa berlawan di sini, ia adalah kelembapan.

Tiada apa-apa yang lebih buruk daripada menghabiskan satu jam menyusun rupa model-off-duty yang sangat rapi itu, hanya untuk membuatnya menyerah kepada graviti sebaik sahaja anda melangkah keluar dari bilik. Menjelang malam, rambut anda kucar-kacir berminyak meminta untuk dicuci semula.

Jika anda adalah salah seorang yang ingin berubah daripada kelihatan kusut menjadi sangat hebat, penyembur rambut yang bertekstur ini ialah cara termudah dan terpantas untuk mencapai rupa. Sebagai pisau tentera Switzerland bagi senjata penjagaan rambut anda, multitaskers ini adalah penyelesaian menyeluruh, melakukan segala-galanya daripada mengekalkan letupan dan meningkatkan volum, kepada memastikan rambut lama kelihatan dan berbau segar semula, terutamanya semasa anda keluar. Selain itu, tiada apa-apa yang dikatakan bergaya insouciant seperti kepala katil yang kusut sempurna, tanya orang Paris.

Jadi sediakan sedikit ruang di rak anda; berikut ialah penyembur rambut pentekstur terbaik yang akan menceriakan rambut anda hari ini.

Kami akan memulakan senarai dengan OG semua semburan pentekstur. Semburan kultus klasik Oribe telah menjadi tunjang utama dalam himpunan begitu banyak selebriti semata-mata kerana ia benar-benar berfungsi pada semua jenis rambut. Gabungan unik itu melibatkan manfaat penyerap minyak syampu kering tanpa kesan sampingan yang bergumpal dan berpasir, mengekalkan rambut kusut lembut, tebal, berkilat, dan yang paling penting, bebas serbuk sepanjang hari.

Formula pemenang ini bukan sahaja mencipta kategori baharu sepenuhnya dalam penjagaan rambut, tetapi juga menetapkan standard emas dalam mencapai rambut “model-off-duty” yang sejuk itu tanpa usikan dan campuran semburan. Ia juga selamat untuk rambut yang diwarnakan atau dirawat dengan keratin, dengan bau khas jenama tembikai, laici dan ekstrak bunga edelweiss untuk memastikan anda berbau harum seperti yang anda akan lihat.

(Terdapat di Net-a-Porter dan salun terpilih di Singapura)

Bagaimana jika anda benar-benar boleh mendapatkan gelombang renang selepas lautan itu tanpa pergi ke lautan? Dicipta dengan kerjasama ahli R+Co dan penggaya rambut selebriti Ashley Stretcher, kabus pelbagai tugas ini melembapkan dan melindungi rambut daripada sinaran UV yang berbahaya sambil menyerlahkan gelombang semula jadi untuk tekstur semula jadi yang sukar dicapai itu.

Minyak biji tembikai yang ditekan sejuk juga memberikan penghidratan dan memberikan perlindungan antioksidan, manakala ekstrak alga merah, nangka dan akar kunyit menambah kilauan dan vitamin pada kunci anda untuk memastikan ia sihat sepanjang hari.

Jet Atkins tahu satu atau dua perkara tentang mencipta produk cemerlang yang boleh dilakukan oleh gadis malas pun, dan Buih Tekstur Keringnya adalah salah satu daripadanya. Buih pentekstur yang diselitkan protein gandum memberikan kelantangan dan ingatan rambut seperti mousse biasa, tetapi juga bertindak lebih jauh dengan memberikan rambut lurus atau berombak tekstur seksi dan merepek yang selalu anda harapkan untuk anda bangun.

Sesuai untuk kunci lembik yang menyegarkan (terutamanya rambut halus), Drybar’s Triple Sec 3-in-1 menjanjikan tekstur yang lembut dan matte untuk rupa yang kusut sempurna. Mineral mikroporous sejernih kristal dalam membantu mewujudkan pemisahan untuk gaya yang lebih penuh dan menyerap minyak di kulit kepala untuk kemasan yang tidak berminyak, terutamanya pada rambut hari kedua. Untuk menambah rasa kenyang, cuba gunakan semburan ini dengan kepala ke bawah. Tersekat di rumah tanpa kemana? Semburan ini akan membawa anda ke percutian pulau dengan segera dengan nota kelapa, ambar dan vanila.

Semua produk dalam barisan IGK telah direka untuk membangkitkan bandar. Tidak menghairankan, semburan siap bom ini mewakili kawasan ajaib pantai iaitu Miami, terutamanya dengan keupayaannya untuk membayangkan kekeruhan hari kedua dan pemisahan bertekstur dari permulaan. Ya, walaupun pada rambut yang baru dicuci.

Diformulasikan dengan minyak kelapa untuk membantu menguatkan rambut dan zeolit ​​untuk menambah tekstur dan menghilangkan bau, semburan memberikan jumlah penahanan yang betul supaya anda boleh memasukkan ombak sedia pantai ke dalam penampilan anda tanpa membebankannya. Bonus: ia adalah pelindung UV dan berbau harum jambu batu, ungu tengah malam dan vanila.

Semburan pentekstur boleh menjadi rumit bagi mereka yang mempunyai rambut halus dan kerinting, tetapi kabus cahaya bulu ini menjanjikan daya angkat dan kelantangan yang mencukupi untuk mengubah kunci lembik menjadi surai yang layak untuk Brigette Bardot. Dikuasakan oleh Volumizing + Texturizing Molecule yang dipatenkan oleh Living Proof, yang menghasilkan volum besar dengan meningkatkan ruang antara helai, penggaya ini tahan kelembapan dan menyerap minyak yang boleh membebankan rambut anda dari semasa ke semasa, menentang deflasi tengah hari yang terkenal itu.

Mendapatkan tekstur dan kelantangan seperti selepas seharian berjemur dan melayari semudah memercikkan ini pada rambut lembap dan membiarkannya mengering dalam sanggul rendah. Formula yang dicipta oleh salun rambut kultus yang berpangkalan di Stockholm menggabungkan penyembur rambut dan semburan penggayaan air masin yang terbaik ke dalam satu botol yang bergaya, menjadikannya lebih mudah untuk mengusutkan rambut anda ke dalam rupa Gisele yang pantai, atau jika anda berasa mencabar dan tidak kemas. buat-buat. Mereka yang berambut nipis juga akan menghargai bahawa semburan ini meningkatkan kelantangan dengan kemasan yang sejuk dan matte, jadi kepala katil anda tidak akan berubah menjadi kucar-kacir berminyak menjelang tengah malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *