Semakan kamera HTC U11 [GALLERY]

The HTC U11 adalah salah satu telefon pintar terbaik tahun ini. Walaupun pastinya ia akan menjadi satu perjuangan yang sukar bagi HTC untuk mendapatkan maklumat tentang kekuatan peranti, kadangkala gambar bercakap lebih kuat daripada perkataan. Dilengkapi dengan kamera 12MP, f/1.7, 1.4μm yang mengagumkan dengan OIS dan fokus auto pengesanan fasa, U11 pastinya memuatkan beberapa perkakasan kamera yang cukup mengagumkan.

Ia sangat mengagumkan, malah, U11 baru-baru ini mengungguli kedudukan fotografi mudah alih DxOMark yang diidamkan, menjadikannya kamera telefon pintar yang paling disemak dengan baik setakat ini. Apabila persaingan adalah peranti peringkat atasan seperti iPhone 7, Samsung Galaxy S8, dan Google Piksel — itu pastinya bukan sesuatu yang mudah.

Selepas mendengar tentang gembar-gembur itu, kami memutuskan untuk mengambil kamera U11 untuk berputar sendiri, merakam dalam pelbagai situasi dan senario pencahayaan yang berbeza. Untuk membantu memberi anda idea yang lebih baik tentang perkara yang anda boleh jangkakan daripada telefon di dunia nyata, berikut ialah hasil kami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *