Semakan: iMyfone D-Back untuk Windows

DI SINI, salah satu aplikasi peta yang popular dan terbaik tersedia dalam mana-mana sistem pengendalian. DI SINI apl dalam Gedung Windows 10 sangat terkenal dengan proses penyingkiran dan penambahan semula.

Hari ini, syarikat itu secara rasmi mengumumkan bahawa aplikasi HERE tidak akan berfungsi lagi pada Peranti Mudah Alih Windows 10. Walau bagaimanapun, apl itu akan terus berfungsi pada peranti Windows Phone 8 kerana ia mempunyai penyepaduan yang mendalam dengan OS. Syarikat itu menyatakan:

Ini bermakna apl HERE tidak lagi akan berfungsi pada peranti yang menjalankan Windows 10 mudah alih selepas 30 Jun 2016. Untuk bersedia untuk perubahan ini, kami juga telah memutuskan untuk mengalih keluar apl HERE daripada gedung Windows 10 pada 29 Mac 2016.

HERE disepadukan secara mendalam dalam sistem pengendalian Windows Phone 8. Apl HERE untuk Windows Phone 8 akan terus berfungsi untuk anda tanpa sebarang gangguan. Walau bagaimanapun, kami membuat keputusan perniagaan untuk menghentikan pembangunan ciri baharu. Selain itu, peta yang dibangunkan khusus untuk Windows Phone tidak akan dikemas kini.

Sebaliknya, syarikat itu mengesyorkan pengguna untuk menggunakan aplikasi peta lalai dalam peranti mudah alih Windows 10, kata syarikat itu:

Untuk peta, laluan dan navigasi, kami mengesyorkan menggunakan aplikasi Peta Windows yang diprapasang. Apl Peta Windows mengandungi banyak elemen HERE sejak Microsoft telah membangunkannya menggunakan Platform HERE dan dengan aset yang mereka terima daripada HERE pada tahun 2014. Berdasarkan ulasan anda pada HERE 360 dan di tempat lain, kami tahu ramai daripada anda sudah mempunyai pengalaman yang baik menggunakan Windows Peta.

Sesungguhnya, ia adalah berita yang cukup menyedihkan. Tetapi, kami berharap Microsoft akan terus mengemas kini apl peta mereka dan menjadikannya lebih baik. Apa pendapat kamu? Komen di bawah:

Hilang atau rosak data pada peranti iOS anda? Atau adakah anda bimbang anda mungkin kehilangan akses kepada data suatu hari nanti? Jangan risau, kami sedia membantu anda.

Terdapat pelbagai keadaan apabila berlaku masalah dan anda kehilangan akses kepada data anda. Telefon anda mungkin menjadi lemah kerana kemas kini perisian buggy, proses jailbreaking yang salah mungkin mengacaukan OS atau penurunan mudah di atas lantai mungkin menyebabkan peranti tidak berguna. Pada masa itulah anda memerlukan alat Pemulihan Data untuk memulihkan kenangan berharga anda yang disimpan dalam bentuk foto atau data penting anda yang lain sebagai dokumen kerja anda.

iMyfone D-Back untuk Windows ialah Alat Pemulihan Data untuk peranti iOS anda yang boleh menjimatkan kerumitan anda memulihkan data yang hilang/padam secara tidak sengaja daripada peranti anda serta membetulkan sistem iOS. Alat ini juga membolehkan anda mendapatkan semula akses kepada iPhone anda jika anda terlupa kata laluan skrin kunci anda.

(Kami juga menyemak Alat Pemulihan Data iPhone iSkysoft baru-baru ini, alat yang serupa. Cari ulasannya di sini)

Berikut ialah peranti yang serasi untuk pemulihan dengan iMyfone D-Back:

Tangkapan skrin (54)

Dan berikut ialah fail yang disokong untuk pemulihan:

Tangkapan skrin (55)

Ciri-ciri iMyfone D-Back untuk Windows:

Tangkapan skrin (56)

Tangkapan skrin (57)

Pemulihan Pintar:Biarkan alat itu berfungsi secara automatik dan cari data yang hilang yang disimpan di mana-mana sahaja dengan sendirinya. Alat ini bertanya bagaimana kehilangan/merosakkan data anda dan membentangkan pilihan yang berkaitan. Kemudian ia bertanya apakah fail yang anda ingin pulihkan.

Tangkapan skrin (60)

Pulihkan daripada Peranti iOS:Alat ini mengimbas peranti iOS anda yang disambungkan ke PC Windows anda dan kemudian bertanya kepada anda fail mana yang hendak dipulihkan daripadanya.

peranti ios

gambar6

Pulih daripada iTunes Backup:Mod ini membolehkan anda secara terpilih memulihkan sandaran sedia ada yang disimpan pada iTunes yang dipasang pada PC Windows anda dan pratonton data sebelum benar-benar memulihkannya.

itunes

Pulihkan daripada Sandaran iCloud:Anda juga boleh memulihkan fail sandaran anda yang disimpan pada akaun iCloud anda.

gambar2

pic3

pic4

Penyelesaian ini dibuat khusus untuk seseorang yang peranti iOSnya tersekat dalam skrin hitam, skrin putih, Logo Apple atau pun dalam mod pemulihan atau sebarang isu gelung . Keindahan ciri ini ialah anda tidak perlu risau tentang kehilangan sebarang data apabila menggunakannya untuk membetulkan sistem anda.

Prosesnya tidak rumit sama sekali dan anda hanya perlu mengikut arahan yang diberikan, pastikan peranti iOS anda kekal disambungkan ke PC Windows anda pada setiap masa dan tunggu proses selesai.

Kesimpulan

iMyfone D-Back untuk Windows ialah alat yang mengagumkan dan berfungsi sebagaimana mestinya. Ia mudah digunakan dan memastikan bahawa mana-mana dan setiap kehilangan data/sistem diperbaiki dan dipulihkan. Memandangkan ia adalah alat berbayar dengan pilihan pembelian yang berbeza, fikirkan dengan teliti mempertimbangkan pilihan yang tersedia dan keperluan anda. Terdapat juga percubaan Percuma jika anda ingin mengalaminya sebelum membeli.

Tangkapan skrin (61)

Masih berfikir sama ada untuk membeli atau tidak, baik jangan dan lakukannya. Sentiasa ada jaminan wang dikembalikan selama 30 hari sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda.

Muat turun iMyfone D-Back untuk Windows dari sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *