Selepas berjaya di Asia, HTC Butterfly untuk mendapatkan susulan

Begitu banyak rancangan HTC untuk memberi tumpuan semata-mata pada One tahun ini. Walaupun syarikat telah mencadangkan ia akan menjadi satu-satunya keluaran utama mereka, berita semalam mengenai Desire P dan Desire Q yang akan datang dan kini hari ini menyatakan bahawa susulan kepada Butterfly HTC sedang dalam kerja-kerja menunjukkan bahawa syarikat itu mempunyai lebih banyak lagi.

Walaupun tidak ada maklumat tentang apa sebenarnya sekuel Butterfly (Droid DNA di AS) akan disertai atau bila ia akan dilancarkan, eksekutif pemasaran Benjamin Ho mengesahkan bahawa kami boleh menjangkakan peranti itu berdasarkan jualan kukuh di pasaran Asia. Telefon ini telah menjadi popular di Jepun sehinggakan ia mengatasi populariti iPhone 5 secara ringkas.

Memandangkan kesusahan mereka kebelakangan ini, HTC bijak memberi tumpuan kepada komoditi yang terbukti seperti jenama One, Desire dan Butterfly jika mereka mahu melihat perubahan. Harap-harap mereka tidak keterlaluan dan kembali kepada tabiat kuantiti berbanding kualiti.

[via Engadget]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *