Sarung Papan Kekunci iPhone 6 Terbaik pada 2021

Sarung papan kekunci membolehkan anda menggunakan iPhone anda secara saksama. Dengan semua ciri canggih dan kemudahan yang kaya, mereka telah memodelkan diri mereka setanding dengan iPhone baharu. Jika anda sedang mencari sarung papan kekunci yang berkualiti, berikut ialah senarai sarung papan kekunci iPhone 6 terbaik yang anda ingin lihat. Walaupun sarung papan kekunci mungkin bukan pilihan pertama jika anda ingin memiliki sarung untuk telefon anda, ia mempunyai utiliti unik yang membezakannya. Mari teruskan untuk mencari yang berkualiti untuk iPhone 6 anda!

Sarung Papan Kekunci BoxWave iPhone 6

Kotak papan kekunci BoxWave menampilkan cangkerang yang sesuai dengan bentuk dan reka bentuk snap-on. Papan kekunci QWERTY slaid keluar mempunyai empat baris kekunci yang dinaikkan dengan susun atur intuitif membantu dalam menaip dengan mudah. Kekunci lampu belakang memastikan cahaya tidak menjadi halangan semasa menggunakan papan kekunci. Bateri on-board boleh dicas semula memastikan bateri telefon anda tidak kehabisan.

Suis Hidup/Mati membolehkan anda menjimatkan bateri apabila tidak digunakan. Bluetooth membolehkan papan kekunci mempunyai gandingan yang mudah dengan telefon anda. Papan kekunci direka bentuk untuk membolehkan anda bertukar daripada skrin sentuh kepada papan kekunci fizikal.

ciri-ciri

harga: $89.95 ($59.95 di Amazon semasa menulis ini.)

Sarung Papan Kekunci iPhone 6-6s HIGHOT

Sarung papan kekunci HIGHOT khusus untuk pengguna yang menjalankan dengan bajet yang ketat. Ia menampilkan hampir semua perkara yang perlu ada pada sarung papan kekunci. Ia bersambung dengan iPhone 6 anda menggunakan Bluetooth dan juga mempunyai suis hidup/mati, yang boleh berguna apabila papan kekunci tidak digunakan. Papan kekunci juga mempunyai LED warna yang memaparkan status kerja. Ia adalah sarung papan kekunci yang baik, dengan harga yang berpatutan.

harga: $19.99 di Amazon pada masa menulis ini.

Sarung Papan Kekunci Brando iPhone 6

Sarung papan kekunci iPhone 6 telah dimuatkan dalam semua ciri yang anda inginkan. Dengan kunci lampu latar, bateri boleh dicas semula melalui port USB, reka bentuk slaid keluar yang mudah, sambungan Bluetooth dan auto-tidur, ia dibuat untuk membolehkan anda menggunakan iPhone anda dengan serba boleh.

Papan kekunci boleh membenarkan anda menggunakan telefon anda dalam banyak kedudukan. Perisian pengurusan kuasa terbina dalam membantu dalam menjimatkan bateri. Terdapat LED warna yang menunjukkan status berfungsi. Ia boleh digunakan dengan beberapa peranti yang mempunyai ciri Bluetooth.

Ia langsing dan kelihatan menarik. Ia amat sesuai dengan telefon anda yang memberikan perlindungan asas. Semua potongan akan membolehkan penggunaan telefon anda dengan mudah. Nampaknya betul-betul kes yang anda akan minta. Cubalah terutamanya untuk kualiti yang dibawa bersamanya.

ciri-ciri

harga: $39.00

Sarung Papan Kekunci KOOTION iPhone 6-6s

Sarung KOOTION mungkin pilihan yang baik untuk anda, kerana warna sarung itu sepadan dengan sempurna dengan iPhone 6. Ia bukan sahaja cantik, ia juga agak tahan lama. Papan kekunci mempunyai fungsi lampu belakang, yang berguna dalam keadaan cahaya malap. Papan kekunci adalah sempurna jika anda mempunyai banyak menaip untuk dilakukan sepanjang masa. Akhir sekali, ia tidak terlalu besar pada dompet sama ada.

harga: $21.69 di Amazon pada masa menulis ini.

Sarung Papan Kekunci iPhone 6-6s Teratas

TOP ialah kes 2-dalam-1; ia mempunyai papan kekunci serta bekas kulit. Kes itu adalah pernyataan gaya dalam setiap cara yang mungkin. Kekunci dinaikkan secara nominal, yang memberikan anda keselesaan semasa menaip. Apabila papan kekunci tidak digunakan, sarung kulit melindungi iPhone anda. Saya akan menganggapnya sebagai salah satu sarung papan kekunci terbaik untuk iPhone 6. Akhir sekali, ia tidak menelan kos yang besar.

harga: $26.99 di Amazon pada masa menulis ini.

Sarung Papan Kekunci Bluetooth Yakamoz iPhone 6-6s

Sarung papan kekunci Yakamoz untuk iPhone 6 sangat tampan. Terdapat dua pilihan warna yang tersedia semasa menulis ini – putih dan hitam. Anda boleh memilih salah satu daripadanya bergantung pada warna iPhone anda. Papan kekunci bersambung menggunakan Bluetooth V3.0 dan ia juga mempunyai penunjuk yang berbeza seperti Bluetooth, pengecasan dan bateri. Akhir sekali, papan kekunci juga mempunyai fungsi lampu belakang.

harga: $29.99 [$22.78 on Amazon while we are writing this.]

Beli dari Amazon.com

Sarung Papan Kekunci WONFAST iPhone 6-6s

Sarung papan kekunci WONFAST adalah tawaran yang adil dengan semua ciri yang perlu ada pada sarung papan kekunci. Ia mempunyai fungsi lampu belakang, bateri, pengecasan dan penunjuk Bluetooth. Papan kekunci bersambung menggunakan Bluetooth Versi 3.0 untuk sambungan tanpa gangguan. Anda boleh menggunakan papan kekunci selama sekurang-kurangnya 6 jam berturut-turut selepas mengecasnya selama 2 jam sahaja. Akhir sekali, terdapat dua pilihan warna yang tersedia semasa menulis: Hitam dan putih.

harga: $75.99 [$23.99 on Amazon at the time of writing this.]

Beli dari Amazon.com

Sarung Papan Kekunci Moguls untuk iPhone 6-6s

Jika anda sedang mencari sarung papan kekunci kelas perniagaan yang baik, maka Moguls akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda. Ia mempunyai papan kekunci QWERTY dan sarung yang sangat nipis. Sarung Moguls pasti akan menambah percikan tambahan kepada keindahan iPhone 6 anda. Ia boleh menjadi teman yang sempurna jika anda mempunyai banyak kerja menaip yang perlu dilakukan. Ia sedikit mahal, tetapi berbaloi dengan kualitinya.

harga: $59.99 di Amazon pada masa menulis ini.

Mana satu yang anda paling suka? Kongsi maklum balas anda dengan kami dalam komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *