Sarung kulit terbaik untuk iPhone 13 Pro Max pada tahun 2021

Peranti paling premium dalam barisan iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, layak mendapat sesuatu yang bukan sahaja menambah sedikit perlindungan tetapi juga menawarkan keanggunan. Dan itulah yang dilakukan oleh sarung kulit terbaik untuk iPhone 13 Pro Max.

Walau bagaimanapun, dengan pilihan yang banyak di pasaran, anda mungkin keliru. Oleh itu, saya telah mengumpulkan senarai sarung kulit terbaik yang menawarkan fungsi yang berbeza dan menampilkan titik harga yang berbeza-beza. Mari kita mulakan!

Diperbuat daripada kulit bijirin penuh disamak sayur-sayuran yang lembut di bahagian luar, sarung kulit penuh Mujjo adalah pilihan premium yang tersedia dalam warna rusuhan yang kelihatan luar biasa kerana rawatan minyak aniline.

Dilapisi halus, gentian mikro Jepun yang kaya dan kemasan satin yang canggih bagi bekas kulit menjadikannya benar-benar comel. Butang disertakan dengan baik dalam sarung, memberikan anda responsif 100%. Selain itu, bezel yang dinaikkan, termasuk bonggol kamera belakang, menawarkan perlindungan tambahan kepada anda daripada permukaan yang melelas.

Selain itu, ia sangat nipis, yang hanya menyerlahkan reka bentuk peranti anda yang menakjubkan. Tidak hairanlah ia telah menerima ulasan hebat daripada akhbar seperti New York Times dan Forbes. Apatah lagi, sarung ini menyokong pengecasan wayarles MagSafe dan dilengkapi dengan waranti 2 tahun dan polisi pemulangan 30 hari!

Lihat ulasan penuh kami tentang sarung kulit Mujjo untuk Siri iPhone 13.

harga: $49.90

Semak di Amazon

Diperbuat daripada bingkai polikarbonat dan kulit Horween disamak sayuran, sarung kulit moden Nomad mengambil gaya moden pada sarung kulit klasik.

Apa yang paling menarik ialah teknikal yang ditawarkannya. Bampar TPE yang diuji secara saintifik bersama dengan lapisan mikrofiber polikarbonat memastikan iPhone anda mendapat perlindungan sepenuhnya.

Tepi yang dinaikkan juga menambah keselamatan sarung, menawarkan perlindungan jatuh 10 kaki. Jadi, anda boleh berehat jika anda secara tidak sengaja menjatuhkan iPhone 13 Pro Max anda dari ketinggian minimum. Anda juga boleh menggunakan pengecasan MagSafe kerana magnet neodymium bersalut nikel yang tertanam dalam bekas.

Patina lasak unik yang berkembang dari semasa ke semasa adalah menakjubkan. Selain itu, ia adalah kad digital NFC terbina dalam untuk membantu anda berkongsi butiran hubungan anda, maklumat media sosial dan lebih mudah dengan mengetik kembali sarung ini ke telefon lain.

harga: $59.95

Semak di Nomad

Sarung kulit Apple sendiri menyokong pengecasan wayarles pantas dan mempunyai magnet terbina dalam yang membolehkan mudah dipasang dan ditanggalkan setiap kali. Dengan rupa yang langsing dan langsing, ia boleh dikatakan tanpa berat.

Selain itu, kulitnya disamak khas yang terasa lembut di luar dan membentuk patina semula jadi dari semasa ke semasa.

Sama seperti semua sarung kulit Apple yang diperakui, yang ini telah melalui beribu-ribu jam ujian untuk melindungi telefon anda daripada calar dan jatuh. Satu-satunya kelemahan ialah kes itu meninggalkan sedikit kesan apabila menggunakan pengecasan MagSafe.

harga: $59.00

Semak di Amazon

Jika anda sedang mencari kulit premium berkualiti tinggi, jangan cari lebih jauh daripada sarung kulit Bellroy yang berkilat ini. Kulit disamak menggunakan teknik revolusioner dan mempunyai penarafan emas daripada Kumpulan Kerja Kulit. Oleh itu, memberikan anda semua kelayakan.

Sebagai tambahan, kes ini menampilkan HeiQ V-Block, teknologi antimikrobial Switzerland, yang melindunginya daripada serangan mikrob. Ia mampan dan tidak toksik.

Lapik microfiber yang lembut dan tepi chamfered menambah rasa dan ketahanan. Anda juga boleh membawa sehingga 3 kad di dalamnya.

Disokong oleh jaminan 3 tahun, sarung kulit ini menggabungkan gaya, perlindungan dan kemampanan.

harga: $79

Lihat di Bellroy

Diperbuat daripada kulit lembu tulen dan lapisan atas, sarung kulit magnet SHIELDON ini mempunyai penimbal kusyen dan perlindungan kalis hentakan dwi-lapisan untuk melindungi iPhone anda daripada benjolan dan terjatuh.

Apa lagi? Lapisan dalam sarung daripada fabrik poliester dan bahan penyekat RFID meningkatkan ketahanan dan melindungi data peribadi anda daripada penipuan yang tidak dibenarkan. Selain itu, sarung itu bertindak sebagai kaki kaki dan dompet dengan poket penuh dan 3 slot kad.

Selain itu, sarung ini mempunyai penutup magnetik tersembunyi yang memastikan barang berharga anda selamat di tempatnya. Potongan untuk kamera, pembesar suara, port dan denyar anda adalah tepat dan berfungsi.

harga: $29.99

Semak di Amazon

Apa yang menjadikan sarung kulit Cyrill begitu istimewa ialah lapisan perlindungan empat kali ganda yang menghalang iPhone anda daripada benjolan dan jatuh yang biasa. Selain itu, ia juga menawarkan perlindungan daripada cap jari, habuk dan calar.

Lebih-lebih lagi, sarung itu direka menggunakan kulit vegan yang memastikan iPhone anda tidak kehilangan kilauannya akibat habuk dan kotoran minyak. Warna neutral kes itu menjadikannya mewah dan kasual secara serentak.

Selanjutnya, kes ini menawarkan perlindungan kepada keseluruhan peranti, ihsan teknologi Spigen. Potongan adalah tepat, dan bampar TPU sarung memberikan perlindungan tambahan kepada iPhone.

harga: $18.99

Semak di Amazon

Sarung folio Otterbox ini direka menggunakan kulit premium, menjadikannya gabungan perlindungan dan gaya yang sempurna. Selain reka bentuk folio yang berfungsi dan bergaya, sarung ini mempunyai poket untuk membawa kad dan wang tunai anda. Selain itu, selak magnetnya memastikan folio tetap utuh walaupun anda melipat penutup hadapan ke belakang.

Apa lagi? Sarung itu dilengkapi dengan logo perlindungan Drop+ yang diperakui, menandakan ujian yang ketat dan memastikan tiga kali ganda keselamatan biasa berkaitan jatuh dan benjolan.

Selain itu, Otterbox menawarkan jaminan seumur hidup terhad! Saya mengesyorkan membelinya jika anda bercadang untuk menggunakan kes itu untuk masa yang lama.

harga: $49.95

Lihat di OtterBox

Lonli melancarkan sarung yang dibuat dengan kulit premium, bebas kekejaman, mudah digenggam dan lembut untuk disentuh. Sarung ini pelbagai fungsi – ia dilengkapi dengan tali jari, kaki kaki dan slot kad, yang boleh memuatkan sehingga 2 kad.

Selain itu, walaupun penerangan di Amazon tidak menyebutnya, pendiriannya adalah magnet. Oleh itu, sama ada anda menonton video atau filem pendek, pendirian memastikan iPhone anda dimeterai dalam kedudukannya.

Selanjutnya, ia menampilkan tepi yang dinaikkan untuk melindungi kamera dan skrin daripada jatuh dan calar. Selain itu, tiada logo pada kes itu supaya anda tidak berasa seperti berjalan dengan papan iklan.

harga: $26.91

Semak di Amazon

Sesuai untuk iPhone 13 Pro Max, sarung ini adalah yang paling padat dalam senarai ini. Ia diperbuat daripada kulit Amerika bijirin penuh dan serasi dengan pengecas MagSafe.

Sarungnya agak tipis walaupun jahitan nilon dan bahagian luar kalis UV yang semakin tua dengan masa. Anda boleh menyimpan kad perniagaan anda dan ID lain dalam kes itu dan mempunyai akses mudah kepada kad tersebut kerana ia boleh menyimpan 5-7 kad.

Tambahan pula, kamera dan port boleh diakses dengan sempurna. Selain itu, ia menyokong pengecasan wayarles 3-gegelung.

harga: $79.95

Lihat pada Pad dan Quill

Ini membungkus senarai sarung kulit terbaik kami untuk iPhone 13 Pro Max. Sarung kulit adalah pilihan terbaik apabila seseorang ingin memberi tumpuan kepada ketahanan dan kualiti. Lebih-lebih lagi, mereka menua dengan indah dari semasa ke semasa. Jadi kes mana yang paling anda sukai? Kongsi dalam komen di bawah!

Baca artikel berkaitan iPhone 13 yang lain:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *