Sarung iPad Pro 9.7″ Terbaik pada 2021

Salah satu cara paling mudah anda boleh mengekalkan iPad anda dalam keadaan baik adalah dengan memberikan penutup yang sesuai mengikut situasi yang berbeza. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan sarung dompet pelindung semasa dalam perjalanan untuk memastikan ia kekal selamat. Dengan mengingati keperluan yang berbeza, kami telah menyusun senarai panjang Sarung iPad Pro 9.7″ terbaik ini untuk membantu anda memilih sut yang sesuai untuk tablet dengan mudah mengikut keperluan khusus anda!

Sarung LUVVITT CLEAR GRIP memberikan kebebasan sepenuhnya kepada iPhone anda untuk mempamerkan kelasnya. Penutup ultra-jelas muat pada tablet; menawarkan akses mudah kepada semua butang dan port.

Reka bentuk ergonomik bukan sahaja membantu ia terpasang dengan sempurna pada iPad tetapi juga menawarkan cengkaman yang lebih baik untuk membolehkan anda membawa peranti dengan selesa.

Bahan termoplastik German Bayer gred tinggi menjadikan kes ini sangat tahan lama. Sarung yang jelas boleh melindungi peranti anda daripada calar dan jatuh. Bibir yang terangkat dan bucu bertetulang membantu ia menawarkan perlindungan menyeluruh pada peranti anda.

USP: Profil jernihLihat di Amazon

Sarung ESR mempunyai semua kualiti yang anda inginkan daripada sarung yang tipis namun sangat pelindung. Dibuat dengan kulit PU berkualiti tinggi, sarungnya sangat licin untuk disentuh. Bahagian dalaman microfiber yang lembut menambah kusyen yang diperlukan untuk menyerap kesan.

Sarung ultra-nipis ini boleh dilipat dengan mudah untuk tontonan media bebas tangan. Dengan ihsan magnet yang kuat; ia berfungsi dengan baik dengan fungsi auto tidur/bangun. Dan jika anda menyukai warna yang menawan, anda mempunyai sepuluh warna untuk memilih pertaruhan terbaik untuk tablet anda.

USP: Dalaman mikrofiber lembutLihat di Amazon

Memburu sarung iPad yang boleh mesra kanak-kanak? MoKo ialah pilihan yang baik untuk anda. Ia telah diperbuat daripada bahan EVA tahan hentaman premium. Pembinaan yang kukuh membantu sarung mudah menyerap kesan kejutan.

Terdapat pendirian stabil yang menyediakan kedua-dua sudut tontonan mendatar dan menegak. Ia mempunyai pemegang untuk menyimpan Apple Pencil dengan selamat. Sarung yang mesra kanak-kanak ini tersedia dalam lima warna oren, magenta, ungu, hijau dan biru.

USP: Bahan tahan hentamanLihat di Amazon

FYY sarung mempunyai reka bentuk mewah yang membuatkan iPad anda berasa cukup istimewa. Bahagian luar kulit PU berkualiti tinggi tidak membiarkan benjolan yang tidak disengajakan merosakkan rupa tablet. Bahagian dalaman gentian mikro yang lembut memperkasakan penutup folio ini untuk menahan calar.

Dengan tekstur lembut; anda mempunyai lebih keselesaan untuk membawa iPad di tangan anda. Anda boleh menyimpan wang anda dengan selamat di dalam dan meletakkan sehingga tiga kad. Anda akan dengan mudah menggandakannya untuk mempunyai berbilang sudut tontonan.

Lebih baik lagi, terdapat lebih daripada 15 warna cantik untuk memilih padanan yang paling sesuai untuk tablet anda.

USP: Profil mewahLihat di Amazon

JETech mempunyai reka bentuk yang sesuai dengan bentuk. Bahagian luar sintetik membantu sarung menahan kesan titisan, manakala bahagian dalam yang licin tidak tercalar. Bahan berkualiti menawarkan cengkaman yang dipertingkatkan dan juga memperkasakan ketahanannya.

Potongan yang kemas untuk kamera, butang dan port memperkayakan faktor bentuk. Fungsi pendirian memberikan pengalaman bebas tangan yang sangat baik. Anda boleh memasang dan mengeluarkan kes dengan selesa tanpa sebarang kesulitan. Selain itu, anda mendapat empat warna yang cantik untuk dipilih

USP: Muka depan tiga lipatLihat di Amazon

Kes Siri Pembela OtterBox tidak memerlukan pengenalan, bukan? Jika anda mahukan haiwan mutlak untuk memastikan tablet anda terlindung daripada benjolan yang tidak disengajakan, tablet ini mesti menjadi pilihan utama anda.

Apa yang menyerlahkannya ialah tiga lapisan perlindungan yang teguh. Cangkerang dalam yang licin dan cangkang luar yang lasak membantunya menyebarkan kesan dengan mudah.

Ia juga mempertahankan skrin sentuh dari awal hodoh. Bukan itu sahaja; terdapat pendirian terbina dalam untuk menghidupkan masa video anda.

USP: Tiga lapisan perlindunganLihat di Amazon

Apabila anda bercakap tentang kes terbaik, anda tidak boleh menyimpan tawaran daripada Speck terlalu lama. StyleFolio mengemas pukulan padu tanpa menjejaskan perlindungan. Dan inilah yang menjadikan kes ini pilihan yang baik.

Sarung folio terpasang di sekeliling iPad dengan sempurna, memberikan akses tanpa kerumitan kepada semua port dan butang. Anda boleh melaraskan dirian terbina dalam untuk mendapatkan sudut penaipan dan tontonan yang lebih mudah.

Suka profil berwarna-warni? Nah, anda mempunyai pelbagai varian warna yang menarik untuk dipilih.

USP: Pendirian boleh larasLihat di Amazon

Tidak pernah mahu memberikan titisan yang tidak dijangka untuk merosakkan iPad anda? Kes SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series boleh dilihat. Ia didatangkan dengan binaan dwi-lapisan untuk menahan jatuh yang tidak disengajakan dengan mudah.

Cangkerang PC keras boleh menyerap hentakan, manakala bahagian dalam TPU lembut melindungi peranti dari awal. Terima kasih kepada potongan yang tepat, anda boleh mengakses semua butang dan port dengan selesa.

Kickstand adalah sehingga tanda untuk tontonan media. Selain itu, sarung Unicorn Beetle PRO terdapat dalam tiga warna termasuk hitam, biru/hitam dan putih/kelabu.

USP: Dalaman TPU lembutLihat di Amazon

Jika reka bentuk yang bertenaga adalah perkara anda, anda harus menyimpan Fintie di bawah radar anda. Sarung folio ini direka dengan cantik dan menggunakan reka bentuk yang ringan. Campuran dalaman keras dan luaran kulit sintetik memberikan rupa yang canggih.

Satu ciri ketara bagi kes ini ialah dirian boleh putar 360 darjah. Ini bermakna anda boleh meletakkan iPad anda secara mendatar dan menegak untuk pengalaman menonton yang lebih selesa.

Bagi warna, Fintie didatangkan dalam 11 varian untuk memastikan anda boleh mencari padanan yang sesuai untuk tablet dengan cepat.

USP: Pendirian boleh putar 360 darjahLihat di Amazon

Itu sahaja!

Pilihan anda?

Jadi, berikan iPad anda perlindungan yang diingini dan penutup yang menarik untuk kelihatan comel. Jika anda ingin mendapatkan pengalaman bebas tangan yang menakjubkan, gunakan sarung dengan kaki kaki. Sarung mana yang akan anda gunakan dengan iPad anda?

Anda juga ingin melihat siaran ini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *