Sarung dan Aksesori HTC 10: Sarung Ice View, fon kepala USB Jenis-C yang membatalkan hingar dan banyak lagi

Tertanya-tanya apa yang anda boleh beli bersama-sama HTC 10 meningkatkan pengalaman anda? Jom tengok sekejap.

Fon kepala HTC di dalam kotak!

Anda sudah tahu HTC menyertakan sepasang fon telinga dengan pembelian telefon mereka. Fon telinga menampilkan ergonomik telinga yang bagus dan telah ditala khas untuk berbunyi hebat dengan profil audio BoomSound HTC 10.

Fon Telinga Pembatal Bunyi JBL

Tetapi HTC mempunyai satu lagi set tin yang akan datang bersempena dengan JBL. Mereka dikenali sebagai JBL Aware C, dan mereka akan menggunakan USB Jenis C untuk menawarkan pembatalan hingar aktif tanpa memerlukan bateri. Ini memastikan fon telinga tetap cantik dan padat sambil juga mampu menghalau bunyi luar. Audio juga melepasi kabel USB, sekiranya anda ingin tahu.

fon kepala jbl htc

Reflect Aware C akan menampilkan reka bentuk kalis peluh dan kabel bebas kusut. HTC dan JBL belum lagi mempunyai maklumat harga tentang perkara ini, tetapi kami akan memerhatikannya.

Goodbye Dot View, Hello Ice View

Turut menjadi rebutan ialah sarung Ice View, yang merupakan penambahbaikan langsung berbanding sarung Dot View lama yang ditawarkan HTC untuk telefon terdahulu. Daripada paparan piksel maklumat tentang panggilan masuk dan pemberitahuan, sarung Ice View menawarkan pandangan yang lebih lut sinar yang boleh menyampaikan lebih banyak maklumat.

Anda boleh melihat dengan pantas tarikh dan masa, cuaca, panggilan masuk dan teks, malah mendapatkan pratonton foto atau video yang kabur (tetapi boleh digunakan) apabila menggunakan kamera. Ia membolehkan anda bertindak atas semua perkara ini tanpa perlu membuka pintu kes itu.

HTC-10-Ice-View-case

Sarung itu — yang diperbuat daripada bahan TPU — mempunyai semua potongan biasa untuk memastikan penggunaan sepenuhnya tanpa perlu mengeluarkannya. Ia juga mempunyai magnet yang tertanam ke dalam logo HTC yang kelihatan licin itu supaya peranti boleh mengetahui apabila pintu kes itu ditutup tertutup. Sarung HTC 10 Ice View akan dijual pada harga $50.

Secara keseluruhannya, aksesori yang mantap untuk HTC 10. Tidak terlalu banyak untuk dipilih, tetapi itu tidak kira apabila kita lebih bimbang tentang kualiti daripada kuantiti. Beritahu kami jika anda akan memilih mana-mana daripadanya bersama-sama HTC 10 anda apabila ia tersedia pada Mei ini.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *