Samsung untuk melancarkan 64 peranti mudah alih pada 2022, 20 akan menampilkan cipset Exynos

Beberapa bulan lalu, terdapat khabar angin bahawa Samsung Siri Galaxy S22 kebanyakannya menggunakan cipset Snapdragon 898 Qualcomm. Malah ada yang mendakwa bahawa syarikat itu mungkin menyimpan cipset Exynos 2200 untuk varian Ultra sahaja. Sekarang, kami mendapat balasan butiran lanjut mengenai peruntukan chipset untuk 2022.

Menurut TheElec, Samsung merancang untuk melancarkan 64 telefon pintar dan tablet pada 2022. Daripada 64, 31 akan menggunakan cipset Snapdragon dan 20 daripadanya akan menggunakan cipset Exynos. Terdapat juga 14 yang menggunakan cipset MediaTek dan 3 yang menggunakan cipset Unisoc. Nombor-nombor tidak ditambah di sini kerana beberapa model akan tersedia dalam berbilang set cip.

Sebagai contoh, siri Galaxy S22 akan menampilkan cipset Snapdragon 898 dan Exynos 2200. Didakwa, varian Exynos 2200 hanya akan tersedia di wilayah tertentu seperti Korea Selatan dan Eropah. Selain itu, tablet siri Galaxy S22 FE dan Galaxy Tab S8 hanya akan menggunakan Exynos 2200.

Memandangkan Malaysia mempunyai sejarah mendapatkan varian Exynos, ia mungkin sama untuk kita juga. Sudah tentu, itu belum disahkan lagi jadi ambil berita dengan sebutir garam. Tetapi kami akan memerhatikan sebarang kemas kini, jadi nantikan TechNave!

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut SamsungPameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *