Samsung sepatutnya melangkau Galaxy Note 6 dan pergi terus ke Galaxy Note 7 tahun ini

Kenapa 6 benci 7? Kerana 7 8 9. Saya selalu suka lawak itu. Nah, dalam kes Samsung Galaxy Note 6, 6 mungkin membenci 7 kerana ia mungkin benar-benar dilupakan kerana Samsung berpotensi melompat ke Samsung Galaxy Note 7 untuk pelancaran tahun ini.

Itulah perkataan dari ETNews, bagaimanapun, yang mendakwa telah mendengarnya daripada eksekutif pemasaran berpangkat tinggi di Samsung. Jadi, mengapa bilangan besar melompat?

Ia bukan kerana mereka merasakan mereka mempunyai beberapa kejayaan besar di tangan mereka atau beberapa ciri super inovatif yang kami tidak pernah dengar (walaupun pengimbas iris adalah bagus). Sebaliknya, motif Samsung semata-mata didorong oleh pemasaran.

Syarikat itu sepatutnya merasakan bahawa pembeli berpotensi boleh merasakan bahawa Samsung Galaxy Note 6 akan ketinggalan zaman kerana perdana syarikat yang lain – Galaxy S7 – mempunyai nombor model yang lebih tinggi. Walaupun kedengaran bodoh, mereka ada betulnya, dan kami bayangkan terdapat lebih daripada segelintir orang di luar sana yang akan membuat kesimpulan sedemikian jika mereka tidak tahu apa-apa tentang telefon selain nama.

Juruteknik seperti kami akan sentiasa mengetahui bahawa peranti yang dikeluarkan pada tahun kalendar yang sama adalah sejajar antara satu sama lain (dalam kes Galaxy Note, ia biasanya lebih maju sedikit daripada barisan Samsung Galaxy S dalam hal ciri dan spesifikasi) . Tetapi perkara yang sama tidak boleh dikatakan untuk rata-rata Joe Schmo yang hanya melakukan beberapa window shopping di syarikat penerbangan tempatan mereka.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *