Samsung mengingatkan kami ekosistem apl Gear mereka cukup besar dengan lebih 1,000 apl tersedia

aplikasi gear samsung

Jam tangan pintar Gear berasaskan Tizen Samsung mungkin tidak menjalankan platform Android Wear baharu yang menarik yang dibuat oleh Google, tetapi mereka masih menyelesaikan tugas. Samsung nampaknya berniat untuk menghapuskan sebarang salah tanggapan bahawa jam tangan pintar mereka tidak mempunyai sebarang aplikasi kerana mereka telah menyiarkan maklumat grafik yang cukup meyakinkan untuk menunjukkan betapa besarnya ekosistem mereka telah diperolehi.

Samsung berkata lebih 1,000 aplikasi yang dibuat khusus untuk jam tangan Gear mereka telah disediakan, daripada alat bantu kecergasan seperti Drink Water dan Runtastic kepada pelbagai keperluan lain seperti menjaga anak (dan, sudah tentu, semua perkara aneh lain yang boleh anda impikan di antaranya). Meningkatkan kesedaran tentang ekosistem mereka adalah agak penting untuk pertumbuhan platform mereka, terutamanya sekarang kerana mereka mempunyai kekuatan Gedung Google Play untuk bersaing.

Samsung mendapat manfaat daripada permulaan yang agak besar dalam hal itu, tetapi tidak lama kemudian Android Wear mengejar dan pembangun sedang membina fungsi ke dalam apl yang telah kami gunakan. Sudah tentu, Samsung tidak keberatan memandangkan mereka mempunyai produk Android Wear mereka sendiri di pasaran, tetapi sama ada mereka akan membuat produk lain masih belum diketahui. Pastikan anda pergi ke pautan sumber untuk mendapatkan maklumat grafik penuh jika anda berminat.

[via Samsung Tomorrow]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *