Samsung Galaxy Tab 2 10.1 yang didayakan LTE kini tersedia daripada Verizon

Verizon ialah pembawa terbaharu untuk mengambilnya Samsung Galaxy Tab 2 10.1, dan tepat pada masanya untuk cuti. Berharga $499, versi yang didayakan LTE bagi slate ditetapkan untuk dihantar pada 26 November. Verizon tidak menawarkan tablet (atau mana-mana, dalam hal ini) dengan harga kontrak bersubsidi. Sebaliknya, pelan data bulan ke bulan atau pelan Kongsi Apa-apa sahaja dengan akses tablet diperlukan untuk memanfaatkan sambungan selular peranti.

Galaxy Tab 2 10.1 menampilkan paparan HD 720p 10.1 inci dan menjalankan Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Versi yang dijual oleh Verizon dilengkapi dengan storan dalaman 8GB (syukurlah, kebolehkembangan microSD menambah kepada jumlah kapasiti storan). Tablet ini juga mempunyai kamera belakang 3.2MP dan kamera menghadap hadapan VGA. Anda boleh menggunakan sama ada atau memindahkan foto anda sendiri daripada sumber lain untuk memanfaatkan ciri perkongsian foto slate, yang digembar-gemburkan oleh Verizon pada musim cuti ini.

Galaxy Tab 2 10.1 baru-baru ini dilancarkan pada rangkaian T-Mobile dan juga boleh didapati daripada AT&T dan Sprint. Anda boleh mengejar apa yang baik dengan batu tulis dengan menuju ke kami sendiri AndroidForums.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *