Samsung Galaxy S4 Zoom hands-on [VIDEO]

Kami telah mengadakan siaran langsung di acara Samsung Galaxy dan ATIV Premier di NYC, dan kami baru sahaja mendapat pandangan pantas pertama kami di Zum Samsung Galaxy S4. Telefon pintar 4.3 inci ini mempunyai resolusi qHD, pemproses dwi-teras 1.5GHz, 1.5GB RAM dan 8GB storan dalaman, tetapi walaupun ia tidak sesuai dengan Galaxy S4 asal dalam spesifikasi tersebut, ia melakukan yang terbaik untuk perdana Samsung dalam satu besar. kawasan — kamera yang anda lihat di belakang.

iaitu sensor 16 megapiksel yang dilengkapi dengan zum optik 10x dan penstabilan imej optikal, memberikan anda kualiti kamera titik dan tangkapan dalam saiz kompak telefon. Telefon ini agak tebal pada lebih 15mm, tetapi memandangkan binatang sensor kamera yang dimilikinya, kami tidak boleh mengatakan bahawa itu sangat buruk.

Telefon ini juga mempunyai Xenon flash, kemewahan yang biasanya tidak disertakan dalam kebanyakan telefon pintar hari ini. Tonton video hands-on kami dengan peranti menarik ini di atas, dan pastikan anda menemui lebih banyak foto di bawah.

| |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *