Samsung Galaxy S4 Zoom dikatakan sebagai telefon kamera pertama Samsung [RUMOR]

kamera samsung-galaxy-putih-450x350

Samsung sedang mencari untuk menyertai kereta api “kamera padat berkahwin dengan telefon bimbit”, nampaknya. Kami melihat petunjuk syarikat yang ingin pergi ke arah itu apabila ia menggunakan Android untuk kamera pintarnya, iaitu Kamera Samsung Galaxy, tetapi tidak dapat mengetahui sama ada Samsung akhirnya mahu memperkenalkan telefon sebenar dengan idea yang sama atau tidak. Menurut SamMobile, mereka melakukannya.

Ia akan dipanggil Zum Samsung Galaxy S4, dan ia akan menempatkan lensa zum 16 megapiksel yang sama yang dipaparkan pada Kamera Galaxy yang disebutkan di atas. Ia tidak akan menjadi Galaxy S4 dalam beberapa spesifikasi yang lain, walaupun, dengan penurunan taraf terbesar ialah paparan Super AMOLED qHD 4.3 inci.

Selebihnya spesifikasi yang diketahui termasuk storan dalaman 8GB dengan slot kad mikroSD, Bluetooth, WiFi, GPS dan Jelly Bean. Ini bermakna kami masih belum pasti apa yang diharapkan daripada pemproses dan RAM, tetapi jangan terkejut atau terlalu kecewa jika mereka ternyata tidak sekuat apa yang ada di dalam Galaxy S4.

Halangan terbesar Samsung, jika benar, akan cuba memikirkan kejuruteraan untuk perkara ini. Telefon Samsung diketahui nipis dan ringan, jadi ia memerlukan usaha yang bijak untuk mengekalkan tradisi itu. Sudah tentu, kita tidak boleh menyalahkan Samsung jika mereka tidak dapat memasukkan perkara ini ke dalam pakej yang lebih nipis daripada 10mm, tetapi itu juga akan menjadi pencapaian yang menakjubkan. Peranti ini dikatakan akan datang pada satu ketika pada bulan Jun atau Julai, dengan hitam dan putih sebagai pilihan warna. Adakah anda berminat dengan sesuatu seperti ini?

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *