Samsung Galaxy S4 Active berakar umbi oleh penggodam terkenal Geohot, hadiah $455 masih tersedia untuk direbut

s4 aktif 3

Apabila dia tidak melakukan jailbreak iPhone atau menghadapi masalah dengan peguam Sony, penggodam PS3 yang terkenal di seluruh web sebagai Geohot menggunakan bakatnya untuk kebaikan Android yang lebih besar. Ambil Samsung Galaxy S4 Aktif (SGH-i537) yang melanda kedai AT&T kira-kira 2 minggu lalu dan pengguna di XDA pantas memberikan hadiah untuk sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan tentang pengakaran peranti. Nah, nampaknya hadiah itu, yang sejak itu meningkat kepada $455, akhirnya boleh dituntut dan oleh Geohot sendiri.

Samsung Galaxy S4 Active berakar Geohot

Semasa dalam perjalanan pulang dari pantai, Encik Hotz mengambil S4 Active dan dengan cepat mengakar peranti itu, nampaknya, sama sekali tidak menyedari hadiah itu. Entah bagaimana dia terjumpa thread di XDA di mana dia menyiarkan beberapa imej GS4 Activenya yang baru diakar, tetapi tanpa sebarang arahan tentang cara dia melakukannya, kita semua masih berada dalam kegelapan dan hadiah tidak dituntut.

Masih tidak jelas sama ada dia berniat untuk berkongsi atau tidak, atau jika dia hanya menunjuk-nunjuk, tetapi dalam mana-mana kes, jika anda pengguna S4 Active yang ingin mendapatkan akses root pada peranti kalis air anda, anda mungkin ingin memerhatikan XDA Rangkaian bounty root Galaxy S4 untuk kemas kini.

[via AndroidForums]

terima kasih, TenEightyPee!

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *