Samsung Galaxy S20 Ultra akan tiba dengan kamera swafoto 40MP?

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Khabar angin mengenai kamera peranti Samsung Galaxy S20 telah muncul agak kerap. Khabar angin ini bercakap tentang penderia kamera 108MP utama dalam Samsung Galaxy S20 Ultra, penderia Masa Penerbangan dalam varian paling mahal. Kami juga telah melihat kebocoran penuh spesifikasi, tetapi hari ini kami menerima khabar angin baharu yang menyebut sensor kamera swafoto dalam salah satu daripadanya.

Khabar angin semalam adalah perkara masa lalu. Kami sememangnya menerima senarai spesifikasi lengkap penderia kamera dalam setiap varian Samsung Galaxy S20, tetapi mungkin ia tidak setepat yang kami sangka. mengikut Ishan Agarwal dan MySmartPrice, kamera swafoto dalam Samsung Galaxy S20 Ultra akan menjadi kamera Depan Lebar 40MP yang boleh merakam video 4K pada sehingga 60Fps. Kami mempunyai senarai spesifikasi lengkap, dan ia mengesahkan beberapa khabar angin sebelum ini yang pernah kami dengar.

Kini, terdapat juga maklumat yang boleh mencabar ciri zum optik 10x kamera Samsung Galaxy S20. Nampaknya mereka hanya akan tiba dengan zum optik 5x kerana Samsung dilaporkan telah menerima prisma yang diperlukan untuk berbuat demikian. Prisma ini dibina oleh syarikat Korea Optron-Tec, syarikat yang sama yang menyediakan kristal yang terdapat dalam zum OPPO Reno 10x. Prisma ini juga boleh ditemui dalam telefon pintar Huawei dan Vivo akan datang, tetapi sekarang, ia adalah satu lagi khabar angin.

Sumber SamMobile

Melalui GSM Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *