Honor 9a

Samsung Galaxy Note 9 mendapat penanda aras dengan Exynos 9810 SoC dan 6GB RAM

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

HONOR telah mengumumkan bahawa ia akan melancarkan telefon pintar paling mampu milik syarikat di India HONOR 9A dan HONOR 9S. Duo ini akan datang dengan Magic UI 3.1, yang berasaskan Android 10. Kedua-dua telefon pintar itu akan diprapasang dengan AppGallery. HONOR 9A akan tersedia untuk dijual di Amazon, manakala HONOR 9S akan dijual melalui Flipkart di India.

Sementara itu, Amazon telah mengesahkan bahawa HONOR 9A akan dilancarkan pada 31 Julai. Ia menampilkan paparan HD+ 20:9 6.3 inci (1600 脳 720 piksel). Telefon pintar ini dikuasakan oleh MediaTek Helio P22 SoC. Ia dikatakan dilengkapi dengan 3GB RAM dan 64GB storan dalaman yang boleh dikembangkan sehingga 512GB dengan kad mikroSD.

Ia akan menggunakan persediaan tiga kamera belakang: kamera 13MP dengan apertur f/1.8 + kamera ultra lebar 5MP dengan apertur f/2.2 + sensor kedalaman 2MP dengan apertur f/2.4. Di bahagian hadapan terdapat penembak swafoto 8MP dengan apertur f/2.0. Tambahan pula, ia mempunyai bateri 5,000mAh.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Permata “mahkota” Samsung yang seterusnya mempunyai nama kod, pembantu digital yang disemak semula dalam perancangan, skrin yang lebih besar sedikit, mungkin juga bateri bersaiz jumbo, dan sekurang-kurangnya di beberapa wilayah “bertuah”, ia dijangka dilancarkan tidak lama lagi dengan kekalahan. 8GB RAM dan ruang storan dalaman 512GB.

Kami tidak tahu dengan tepat berapa lama lagi, dan kami tidak 100 peratus pasti Galaxy Note 9 akan mengikut jejak langkah GS8, Note 8 dan S9 dalam memastikan pengimbas cap jari kelihatan dan “konvensional.”

Tetapi anda pasti boleh mempertaruhkan ladang itu kerana terdapat dua varian Note 9 dalam kerja-kerja, membungkus kuasa pemprosesan Snapdragon 845 atau Exynos 9810, bergantung pada tempat anda tinggal atau membeli-belah.

Selepas yang pertama membuat kemunculan penanda aras pra-keluaran pada bulan Mac, kini akhirnya giliran yang terakhir untuk membayar Geekbench lawatan pendedahannya sendiri. Sudah tentu, kami tidak sedikit pun terkejut melihat model SM-N960N, aka khusus Korea, menggandingkan cipset Exynos yang disebutkan di atas dengan 6GB RAM (5.6 gig yang nampaknya boleh diakses oleh pengguna), manakala Android 8.1 Oreo menjalankan rancangan perisian, sama seperti pada versi Snapdragon.

Perkara yang anda mungkin dapati menarik ialah skor prestasi SoC berbilang teras 2737 dan 9064 untuk varian Samsung Galaxy Note 9 tertentu ini. Itu lebih baik daripada keputusan yang disiarkan oleh SM-N960U, walaupun mungkin tidak adil untuk membandingkan dua ujian yang dilakukan dengan selang dua bulan. Terutama dengan beberapa bulan lagi untuk menggilap semua perisian dan perkakasan sebelum phablet yang menggunakan S Pen dikeluarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *