Samsung Galaxy Note 9 mendapat penanda aras dengan Exynos 9810 SoC dan 6GB RAM

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Permata “mahkota” Samsung yang seterusnya mempunyai nama kod, pembantu digital yang disemak semula dalam perancangan, skrin yang lebih besar sedikit, mungkin juga bateri bersaiz jumbo, dan sekurang-kurangnya di beberapa wilayah “bertuah”, ia dijangka dilancarkan tidak lama lagi dengan kekalahan. 8GB RAM dan ruang storan dalaman 512GB.

Kami tidak tahu dengan tepat berapa lama lagi, dan kami tidak 100 peratus pasti Galaxy Note 9 akan mengikut jejak langkah GS8, Note 8 dan S9 dalam memastikan pengimbas cap jari kelihatan dan “konvensional.”

Tetapi anda pasti boleh mempertaruhkan ladang itu kerana terdapat dua varian Note 9 dalam kerja-kerja, membungkus kuasa pemprosesan Snapdragon 845 atau Exynos 9810, bergantung pada tempat anda tinggal atau membeli-belah.

Selepas yang pertama membuat kemunculan penanda aras pra-keluaran pada bulan Mac, kini akhirnya giliran yang terakhir untuk membayar Geekbench lawatan pendedahannya sendiri. Sudah tentu, kami tidak sedikit pun terkejut melihat model SM-N960N, aka khusus Korea, menggandingkan cipset Exynos yang disebutkan di atas dengan 6GB RAM (5.6 gig yang nampaknya boleh diakses oleh pengguna), manakala Android 8.1 Oreo menjalankan rancangan perisian, sama seperti pada versi Snapdragon.

Perkara yang anda mungkin dapati menarik ialah skor prestasi SoC berbilang teras 2737 dan 9064 untuk varian Samsung Galaxy Note 9 tertentu ini. Itu lebih baik daripada keputusan yang disiarkan oleh SM-N960U, walaupun mungkin tidak adil untuk membandingkan dua ujian yang dilakukan dengan selang dua bulan. Terutama dengan beberapa bulan lagi untuk menggilap semua perisian dan perkakasan sebelum phablet yang menggunakan S Pen dikeluarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *