Samsung Galaxy Note 9 berkemungkinan melangkau penderia cap jari dalam paparan

Kami telah menunggu ketibaan pengimbas cap jari dalam paparan daripada Samsung untuk sekian lama. Kami menganggap mungkin ia boleh berlaku dengan Samsung Galaxy S9, tetapi kini kami tahu bahawa peranti itu hanya memilih untuk penempatan komponen menghadap belakang yang lebih optimum daripada teknologi baharu sepenuhnya.

Dan kini, laporan daripada KGI mengatakan untuk menjangkakan perkara yang sama untuk Samsung Galaxy Note 9. Penganalisis KGI asal yang meramalkan Note 9 akan memilikinya, Ming-Chi Kuo (yang mempunyai rekod prestasi yang cukup baik, dengan cara ini ), membalikkan pendirian mereka selepas keluar khabar angin yang menyangkal dakwaan mereka sebelum ini.

Seperti yang biasa kita dengar dengan jenis waffling ini, Samsung benar-benar mahukan teknologi untuk masa depan telefon pintar mereka, namun ia masih belum cukup matang untuk diletakkan di dalam produk elektronik pengguna terpenting mereka. Malah percubaan firma teknologi mereka sendiri pada teknologi itu masih belum cukup baik.

Kami boleh menghargai kesanggupan syarikat untuk menangguhkan ketibaannya demi untuk mengeluarkan produk yang berkualiti. Ia amat penting bagi Samsung untuk memastikan komponen mereka berkelakuan dengan betul supaya tidak merosakkan pengampunan yang diberikan kepada mereka selepas kematian Galaxy Note 7.

Jadi kita kembali kepada soalan asal: bila? Kami tidak tahu, tetapi nampaknya, Samsung percaya bahawa penderia cap jari kekal diperlukan dalam teknologi telefon pintar, dan oleh itu ia kelihatan seperti mereka tidak akan berputus asa dengannya dengan mudah. Mungkin kami bernasib baik untuk menemuinya di dalam Samsung Galaxy X, tetapi kami telah belajar sekarang untuk tidak menahan nafas terlalu lama.

melalui MacRumors

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *