Samsung Galaxy Buds Pro, Razer Hammerhead dan banyak lagi ada dijual

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Galaxy Buds Pro

Kami memulakan tawaran hari ini dengan penjimatan hebat pada beberapa fon kepala wayarles untuk anda pilih. Pertama, kami mempunyai Samsung Galaxy Buds Pro mendapat diskaun 20 peratus, bermakna anda boleh merebut sepasang dengan hanya $159. Ini akan memberi anda penjimatan $40.91, rintangan air dan peluh, panggilan jernih, bateri tahan lama yang memberikan anda sehingga 8 jam main balik tanpa henti dan empat pilihan warna untuk dipilih.

Sekarang, jika anda sedang mencari alternatif permainan, kami mempunyai Razer Hammerhead True Wireless Bluetooth Gaming Earbuds mendapat diskaun besar-besaran sebanyak 61 peratus, yang bermaksud anda boleh mendapatkan sepasang dengan hanya $39. Ini adalah kalis air IPX4. Kini, anda hanya boleh mendapatkan penjimatan ini dengan varian warna Hitam, kerana model Putih berharga $50 dan model Quartz Pink dijual pada harga $100, yang bermaksud anda perlu membayar harga runcit penuh.

Jika anda peminat Apple, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mendapatkan sepasang Earbud Wayarles Powerbeats Pro yang kini dijual pada harga $180 selepas mendapat diskaun $20. Fon kepala ini menampilkan Cip Fon Kepala H1 Apple, serta menawarkan sehingga 9 jam muzik berterusan. Dan jika anda ingin meneroka pilihan baharu, anda juga boleh mempertimbangkan untuk mendapatkan sepasang Earbud Tidur Pintar Amazfit Zenbuds baharu yang kini tersedia pada harga $120. Ini biasanya dijual pada harga $150, tetapi anda boleh mendapat penjimatan $30 apabila anda menambah kupon pada halaman.

Tawaran lain termasuk Sistem Bunyi Teater Rumah Vizio 5.1 dengan Dolby Atmos yang kini dijual pada harga $280, bermakna penjimatan $70 daripada tag harga asalnya $350. Walau bagaimanapun, anda mesti tahu bahawa tawaran ini akan memberi anda pilihan dipulihkan Kilang, tetapi anda perlu tergesa-gesa untuk mendapatkannya, kerana jualan ini akan tamat malam ini atau sehingga Woot kehabisan unit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *