Samsung Galaxy A22s 5G dikesan pada Konsol Google Play

Jika anda sedang mencari peringkat permulaan baharu Samsung telefon pintar, anda beruntung! The Galaxy A22 5G mungkin tidak akan dilancarkan secara bersendirian, kerana varian baharu telah dikesan. Secara khusus, sumber mendakwa bahawa Galaxy A22s 5G telah diperakui baru-baru ini.

Menurut MySmartPrice, Galaxy A22s 5G telah disenaraikan pada Google Play Console. Memandangkan ia mempunyai nombor model SM-A226B, ini boleh menjadi varian Galaxy A22. Ia juga boleh menjadi penjenamaan semula Galaxy A22 untuk kawasan terpilih. Spesifikasi teknologi juga nampaknya sama, jadi kes kedua lebih berkemungkinan.

Walau apa pun, penyenaraian itu menunjukkan bahawa Galaxy A22s 5G mempunyai SoC MediaTek MT6833V/NVA, yang pada asasnya ialah cipset MediaTek Dimensity 700. Telefon ini juga mempunyai 4GB RAM, paparan HD+ Penuh dan Android 11 di luar kotak. Berdasarkan pemaparan konsep untuk Galaxy A22 5G, telefon ini juga boleh mempunyai persediaan empat kamera di bahagian belakang, dan satu kamera hadapan di bawah takuk titisan air mata.

Kami boleh mendapatkan sama ada varian di Malaysia, memandangkan Samsung melancarkan Galaxy A21s di sini tahun lepas. Jika begitu, jangkakan harganya di bawah RM1000 seperti yang dilakukan oleh pendahulunya. Setelah berkata demikian, adakah anda berminat untuk mendapatkannya? Beritahu kami dalam ulasan, dan nantikan TechNave untuk lebih banyak berita seperti ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *