galaxy note 6 menghasilkan 1

Samsung dikhabarkan akan memperkenalkan Galaxy Note 7 pada bulan Ogos

Sebagai permulaan, lubang untuk port USB di bawah dikatakan menempatkan penyambung USB Jenis-C. Ini adalah kali pertama Samsung akan menggunakan teknologi baharu itu dalam salah satu perdana mereka. Sesetengah orang sebenarnya bersyukur kerana itu memandangkan ia belum cukup matang untuk menjadi mana-mana.

.

Selain itu, pemaparan menunjukkan koleksi besar penderia yang berada di atas paparan. Walaupun kami biasanya mengenal pasti ini sebagai sebilangan kecil penderia cahaya dan jarak yang lengkap dengan modul kamera menghadap ke hadapan, USwitch mengingatkan kita bahawa terdapat kepekatan yang lebih tinggi daripada yang biasa kita lihat. Ini mungkin memberi kepercayaan kepada khabar angin bahawa Samsung Galaxy Note 6 akan mempunyai pengimbas iris, dan memandangkan Samsung akhirnya memutuskan untuk menggunakan satu bahagian dalam peranti komersil mampu milik (walaupun ia bertujuan untuk perniagaan), kami akan mengatakan ia tidak terlalu rumit. .

Segala-galanya adalah seperti yang kita jangkakan. Terdapat ruang penahan dengan pen di bahagian bawah sebelah kanan peranti, dan paparannya adalah kira-kira sebagai “Edgey” seperti yang kami jangkakan oleh khabar angin.

| | | ę¼Google.com, 2007-2021

/*# sourceURL=/css/ampshared.css*/

Samsung-Galaxy-Note-7-Edge-August-2-Pengumuman-SamMobile

Seperti jemputan awal Galaxy S7, terdapat sedikit petunjuk mengenai nombor 7. Ini adalah petunjuk terbesar yang telah kami lihat tentang apa yang telah dirancang oleh Samsung untuk peranti Note seterusnya.

Kami telah mendengar banyak khabar angin mengenai Galaxy Note 6/7, tetapi laporan terbaru ini juga nampaknya mengesahkan bahawa Samsung akan melangkau penomboran Galaxy Note 6 dan terus ke 7. Ini akan membolehkan beberapa kesinambungan dalam penjenamaan, kerana ia akan selaraskan peranti dengan yang biasa Samsung Galaxy S7 siri.

Mengenai apa yang diharapkan daripada peranti? Berikut adalah beberapa spesifikasi awal yang telah dikhabarkan baru-baru ini:

Samsung Galaxy Note 7 spesifikasi:

Paparan tepi melengkung QHD 5.8 inci

Pemproses Qualcomm Snapdragon 823

Pengimbas Iris

Tahan Air IP68

Port pengecasan USB Jenis-C

Bateri 4,000mAh

Selain itu, di bahagian bawah jemputan, nampaknya bukan sahaja Samsung akan menganjurkan acara di New York, malah acara itu akan disiarkan secara langsung untuk tontonan dunia. Sememangnya, Samsung akan menggunakan saluran YouTubenya untuk membuat ini berlaku, jadi anda mungkin mahu menanda halaman halaman itu sekarang.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *