Royal Oak edisi terhad baharu Audemars Piguet sesuai untuk musim sejuk

Terdapat sebab mengapa klasik tahan ujian masa dengan baik; mereka sentiasa dicipta semula dalam sedikit cara yang mengingatkan daya tarikan dan kepintarannya.

Royal Oak adalah salah satu jam tangan sedemikian, dan budak-budak di Audemars Piguet tahu tentang daya tarikannya dengan baik, kerana mereka baru sahaja menurunkan satu lagi rombakan mengejut. Kali ini, kejatuhan senyap datang dalam bentuk Selfwinding Chronograph, jam tangan 38mm yang mempunyai semua hiasan model ikonik, tetapi dalam warna yang sejuk, itulah jam tangan yang anda perlukan sepanjang musim sejuk.

Ditempatkan dalam sarung emas putih 18K, badan keperakan jam tangan dan semua elemen muka khasnya menarik mata perlahan-lahan ke dail Grande Tapisserie bertekstur, kali ini selesai dalam warna biru langit yang sejuk. Subdail diberikan warna yang sama, dengan cincin biru ton di sekeliling setiap satu untuk kebolehbacaan yang lebih baik, dengan tangan bercahaya dan penanda jam untuk memberikan keterbacaan dalam gelap. Kronograf ini, selepas semua, alat yang sporty menonton terus-menerus.

Selain daripada warna yang disegarkan dan badan logam berharga, jenama ini telah mengekalkan sebahagian besar siluet dan perincian Royal Oak, memastikan kedua-dua pemurni dan mereka yang mencari sesuatu yang berbeza sedikit gembira. Kaliber 2385 yang boleh diputar sendiri di dalam rumah, dengan berat berayun emas 18K yang sepadan dengan muka depan jam tangan yang mewah.

Sebagai edisi terhad sebenar, Royal Oak ini hanya akan melihat 100 contoh keluar dari Le Brassus, berharga S$87,700 setiap satu. Untuk mengetahui lebih lanjut dan mungkin menempah sendiri, lawati Audemars Piguet di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *