rog phone 5 berita, ulasan & kemas kini yang berkaitan

Pra-pesanan ROG Phone 5 Ultimate edisi Malaysia: 18GB RAM + Koleksi Kotak Hadiah Peminat Ultimate, berharga RM4999

Siri ASUS ROG Phone 5 telah lama dikeluarkan di Malaysia. Tetapi jika anda telah menunggu untuk ROG Phone 5 edisi Ultimate, pra-pesanan telah bermula secara rasmi. Dari 8 Ogos hingga 21 Ogos 2021, anda boleh mendapatkan peranti permainan pada harga RM4999, sementara stok masih ada.

Jualan 8.8 ASUS ROG Phone 5 disiarkan secara langsung dengan Alat Dengar ROG Cetra II percuma

Apabila bercakap tentang telefon pintar permainan, bagaimana kita boleh melupakan Telefon ASUS ROG? Jika anda sedang mengintai ROG Phone 5, ini mungkin masa yang sesuai untuk mendapatkannya kerana promosi Ogos sedang berlangsung dengan menawarkan beberapa faedah kepada anda dengan pembelian peranti tersebut.

Anda boleh mendapatkan Headset ROG Cetra II percuma daripada pembelian ROG Phone 5 sehingga 9 Julai

hari ini, ASUS Malaysia membuat pengumuman ringkas bahawa ROG Phone 5 (8GB + 128GB) mengadakan promosi masa terhad. Ia telah pun bermula pada 28 Jun dan akan berakhir pada 9 Julai 2021 sementara stok masih ada, di mana pelanggan boleh mendapatkan Alat dengar ROG Cetra II percuma jika mereka mendapat telefon itu.

Pra-pesanan ASUS ROG Phone 5 Malaysia: disertakan dengan Kunai 3 Gamepad percuma eksklusif di Shopee

Jadi hanya satu lagi peringatan – yang ASUS ROG Phone 5 siri prapesanan akan disiarkan tidak lama lagi Shopee. Ia akan bermula dari 19 Mac dan seterusnya hingga 2 April dan setiap pembelian disertakan Kunai 3 Gamepad percuma.

ROG Phone 5 dengan cipset Snapdragon 888 5G dan kadar penyegaran 144Hz !  |  Membuka kotak & Hands-On!

ASUS telah memperkenalkan yang terbaru Telefon ASUS ROG 5 telefon pintar bersiri semalam. The Telefon ROG 5, ROG Phone 5 Pro, serta ROG Phone 5 Ultimate, bermula dari harga RM2999, RM4499, dan RM4999 masing-masing. Di studio, kami mendapat ASUS ROG Phone 5, jadi mari lihat video unboxing!

ROG Phone 5 dijangka hadir dengan dua varian yang menawarkan 16GB dan 18GB RAM!

Minggu lepas, kami melaporkan beberapa spesifikasi teknikal dan Ciri-ciri utama daripada Telefon ROG 5 dimuat naik oleh DxOMark. Hari ini, kami mendapat satu lagi bocor melalui Geekbench. Walaupun ROG Phone 3 adalah salah satu telefon pintar pertama yang mempunyai 16GB RAM, yang akan datang ROG Phone 5 dijangka menawarkan 18GB RAM.

ROG Phone 5 akan dilancarkan pada 10 Mac 2021, paparan AniMe Matrix disahkan

Berita mengenai Telefon ROG 5 telah masuk dengan cepat. Hanya minggu ini, dikhabarkan bahawa peranti itu akan dilancarkan pada bulan Mac dan ASUS juga mengesahkan namanya. Kini, syarikat itu telah mengumumkannya telefon memang akan dilancarkan pada bulan Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *