Reka bentuk Apple iPad Air 4 bocor dalam risalah yang menunjukkan paparan skrin penuh dan butang TouchID sisi

Khabar angin mengatakan itu epal akan melancarkan Ipad Air generasi akan datang hujung tahun ini dengan beberapa peningkatan. Selain daripada menampilkan cipset A14X, ia juga boleh menggunakan Paparan Retina Cecair 11-inci seperti yang dilaporkan sebelum ini. Kini, kami mungkin bernasib baik untuk melihat pertama iPad yang akan datang terima kasih kepada risalah yang didakwa.

The iPad Air 4 kini mungkin mempunyai wajah skrin penuh yang serupa dengan yang terdapat pada iPad Pro mengikut risalah. Daripada menggunakan FaceID untuk pengesahan, iPad Air 4 juga boleh datang dengan butang TouchID yang menarik diletakkan di sisi. Risalah itu juga menyebut bahawa iPad baharu akan menggunakan USB-C dan bukannya port Lightning.

Tidak pasti sama ada risalah itu boleh dipercayai, tetapi sumber menyebut bahawa tidak ada percanggahan yang jelas ditemui. Sebagai imbasan, iPad Air 4 dijangka hadir dengan satu kamera. Ia juga mungkin dilancarkan dengan tiga pilihan storan termasuk 128GB, 256GB dan 512GB. Paling penting, harga dianggarkan sekitar 649 USD (~RM2,707).

Beritahu kami pendapat anda tentang Apple iPad Air 4 yang akan datang di halaman Facebook kami. Nantikan TechNave.com untuk lebih banyak kemas kini Apple terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *