Redmi K40 Game Enhanced Edition akan dilancarkan pada 27 April 2021

Kembali pada bulan Januari, RedmiKetua Pegawai Eksekutif mengesahkan bahawa syarikat itu sedang mengusahakan telefon permainan. Beberapa spesifikasi untuk peranti itu telah pun bocor sebelum ini, tetapi tiada satu pun daripada mereka mempunyai nama untuk peranti itu. Walau bagaimanapun, Redmi telah mengumumkan nama rasmi dan tarikh pelancarannya.

Dalam siaran Weibo, Redmi telah mengesahkan bahawa peranti itu akan dipanggil Edisi Dipertingkatkan Permainan K40 (terjemahan mesin). Seperti yang dikhabarkan sebelum ini, telefon ini akan dilancarkan pada penghujung bulan pada 27 April 2021. Syarikat itu menyifatkan peranti itu sebagai “sangat nipis, anda tidak akan menyangka ia telefon permainan”. Berdasarkan nama, ia juga sepatutnya menjadi varian siri Redmi K40, jadi mungkin terdapat persamaan dalam reka bentuk.

Menurut kebocoran sebelum ini, Redmi K40 Game Enhanced Edition akan dikuasakan oleh cipset Dimensity 1200. Ia juga dijangka mempunyai paparan OLED dengan kadar penyegaran maksimum 144Hz, bateri 5000mAh dan pengecasan pantas 67W. Selain itu, terdapat khabar angin yang mencadangkan bahawa ia akan datang dengan butang bahu fizikal.

Redmi juga berjanji bahawa telefon ini akan mempunyai “nisbah prestasi harga muktamad”, jadi ia mungkin lebih murah daripada kebanyakan telefon permainan. Tetapi adakah prestasi penyejukannya cukup baik untuk permainan mudah alih? Itulah sesuatu yang perlu kita ketahui sebaik sahaja ia dilancarkan, jadi nantikan TechNave untuk mendapatkan kemas kini mengenainya!

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Kenapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *