Rakaman panggilan untuk Windows 10 Mobile: Datang ke semua peranti lama

Hari ini, Microsoft mengeluarkan kemas kini perisian tegar baharu untuk peranti kecergasannya, Microsoft Band 2. Kemas kini ini disertakan dengan ciri-ciri baharu sebagai pilihan Jeda Auto dan banyak lagi, anda boleh membaca log perubahan daripada Microsoft di bawah:

Microsoft Band kini dilengkapi dengan Auto Jeda. Apabila anda mendayakan Jeda Auto, jalur anda akan menjeda sesi penjejakan anda secara automatik apabila ia merasakan anda telah berhenti. Apabila anda bermula semula, sesi anda akan disambung semula secara automatik. Berhenti di persimpangan itu, berehat air, atau berbual dengan jiran anda tanpa berfikir panjang. Auto Jeda berfungsi dengan Run Tile dan Bike Tile pada Microsoft Band 2

Kemas kininya cukup bagus. Walau bagaimanapun, tiada kemas kini baharu untuk Microsoft Band generasi pertama sejak aquitea sementara. Bagaimanapun, beritahu kami pengalaman anda dengan kemas kini baharu dalam ulasan di bawah:

Rakaman panggilan untuk Windows 10 Mobile akan datang untuk semua peranti lama, ya anda mendengarnya dengan betul. Windows 10 Mobile ialah sistem pengendalian yang hebat daripada Microsoft sekurang-kurangnya untuk pembangun yang ingin membina dan menerbitkan apl universal baharu. Sistem pengendalian banyak ketinggalan dalam prestasi atau kestabilan yang terkenal dengan Windows Phone. Dari segi antara muka Windows 10 Mobile ialah versi Windows Phone 8.1 yang dipertingkatkan dan ya ia tidak mempunyai sebarang ciri baharu.

Walau bagaimanapun, beberapa edisi yang baik dalam Windows 10 Mobile ialah ciri rakaman panggilan, walaupun ciri ini terhad kepada beberapa peranti terpilih: Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 650 dan Lumia 550 setakat menulis artikel ini. Kebanyakan pembaca kami sering bertanya soalan ini:

“Mengapa Lumia 520 saya (atau mana-mana telefon lama) tidak menyokong rakaman panggilan pada Windows 10 Mudah Alih, walaupun Lumias baharu menyokong”.

Hari ini kami mempunyai berita baik untuk pembaca kami. Jason dari Microsoft mengesahkan dalam tweetnya kepada pengguna bahawa Rakaman Panggilan untuk Windows 10 Mobile bukanlah perkara yang bergantung kepada perkakasan, dan ia berkaitan dengan bahagian perisian. Anda boleh menyemak tweet beliau di bawah:

— Jason (@NorthFaceHiker) 3 Mac 2016

Kini, jelas bahawa kemas kini masa hadapan mungkin membawa Rakaman panggilan untuk peranti mudah alih Windows 10. Sesungguhnya, ia adalah berita yang cukup menggembirakan bagi mereka yang sedang menunggu rakaman Panggilan untuk Windows 10 Mobile. Kami menjangkakan untuk melihat ciri rakaman panggilan pada peranti kami seperti Lumia 520, 730 atau 930 tidak lama lagi.

Beritahu kami pendapat anda dalam ulasan di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *