Raikan Hari Merdeka dengan Celcom MEGA dan jimat sehingga RM2200 untuk Apple iPhone

Seperti yang sedia maklum, Hari Merdeka semakin hampir. Walaupun Malaysia mempunyai banyak promosi yang dijalankan sepanjang tahun pada hari ini, ulang tahun kemerdekaan kita akan sentiasa mempunyai makna yang istimewa. Oleh itu, bukankah promosi Merdeka sepatutnya sama istimewa?

Nah, sama ada sesuatu itu istimewa atau tidak kadang-kadang agak subjektif, tetapi Celcom pasti ada sesuatu yang menarik untuk kita. Dalam beberapa minggu akan datang, syarikat akan menjalankan a kempen promosi dari 6 Ogos hingga 30 September 2021, di mana anda boleh mendapatkan peranti Apple iPhone baharu pada harga diskaun. Begini cara anda boleh jimat sehingga RM2200 untuk iPhone apabila anda mendaftar dengan Celcom MEGA™!

Memandangkan ia adalah promosi yang berkaitan dengan Celcom MEGA™, kami pastinya perlu menyentuhnya sebentar. Pertama kali diperkenalkan pada Februari 2020, Celcom MEGA™ ialah pelan pascabayar yang disertakan dengan tawaran asas dan dua perisa tambahan – data Internet tanpa had atau Internet berkelajuan tinggi. Itu bagus kerana ia memudahkan pelanggan untuk mengetahui perkara yang mereka mahukan. Tetapi untuk promo Hari Merdeka, pakej yang berkenaan adalah melalui pelan MEGA™ Lightning, jadi mari kita lihat apa yang ditawarkannya.

Seperti namanya, pelan ini menawarkan kelajuan Internet sepantas kilat dengan Lightning M, Lightning M Plus, Lightning L Plus dan Lightning XL. Anda mendapat had data asas sebanyak 40GB, serta tambahan 10GB, 30GB, 50GB dan 80GB data dengan pas masing-masing. Pada pendapat kami, ia sesuai untuk mereka yang suka memuat turun sesuatu dengan cepat atau ingin membuat vlog secara langsung!

Sudah tentu, bahagian terbaik promosi ini ialah peranti yang disertakan bersamanya. Walaupun pengguna Android lebih berleluasa di Malaysia, terdapat ramai orang yang masih memilih peranti daripada Apple. Jika anda ingin mendapatkan iPhone baharu, maka anda pasti ingin melihat promo Celcom MEGA™.

Bagi pelanggan Celcom baharu dan sedia ada, anda kini boleh membeli iPhone Apple pada diskaun besar sehingga RM2200 melalui pakej MEGA™ Lightning. IPhone yang tersedia dengan tawaran ini termasuk iPhone SE, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini dan iPhone 12. Untuk mendaftar bagi perjanjian itu, anda boleh sama ada melawati cawangan Celcom Blue Cube atau cawangan Celcom Certified Partners di seluruh negara. Sudah tentu, kerana pada masa ini tidak mungkin untuk kebanyakan orang kerana PKP, anda juga boleh mendaftar melalui Kedai Dalam Talian Celcom. Celcom MEGA™ juga menawarkan VoLTE supaya anda boleh memanfaatkannya untuk menghubungi rakan dan keluarga anda semasa tempoh tersebut! Selain itu, Celcom juga menawarkan pakej untuk keluarga dari RM40/bulan sehingga 3 talian dengan internet tanpa had.

Jadi, apa pendapat anda tentang promo Hari Merdeka Celcom MEGA™? Jika anda berminat dengannya, anda boleh mengetahui lebih lanjut daripada tapak web kempen promosi. Dengan itu, adakah terdapat peranti tertentu yang anda ingin miliki pada harga diskaun? Beritahu kami dalam ulasan, dan nantikan TechNave untuk lebih banyak artikel seperti ini.

[Sponsored]

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut SamsungPameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Kenapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *