PWA Twitter untuk Windows 10 dikemas kini dengan ciri baharu

Bulan lepas, Microsoft mengumumkan bahawa ia kini melancarkan versi baharu Skype untuk desktop Windows. Syarikat itu juga mengesahkan bahawa aplikasi Windows klasik akan ditamatkan tidak lama lagi tetapi dalam masa yang sama, pembuat perisian sedang mengusahakan penggantian baharu dan dipertingkatkan.

Berdasarkan maklum balas pelanggan, Microsoft telah memutuskan untuk menyokong aplikasi Skype klasik selepas 1 September. Dalam siaran forum, Microsoft mendedahkan bahawa mereka merancang untuk membuat perubahan besar pada Skype versi 8.0 yang akhirnya akan meyakinkan orang ramai untuk mencuba aplikasi baharu itu.

Microsoft kekal komited terhadap ciri berikut:

“Walaupun sebahagian besar tumpuan kami adalah pada asas dan ciri yang tiada, kami telah mula melancarkan beberapa ciri yang sangat diminta. Satu contoh ialah fungsi rakaman panggilan, yang menjadi permintaan yang sangat biasa daripada kumpulan kerja, serta guru yang mengendalikan sesi Skype dalam Bilik Darjah ,” tulis Microsoft dalam catatan forum.

Masih menendang kuda mati… Ugh.

Skype masih lebih baik daripada perkhidmatan pemesejan dan panggilan video yang lain. Dan ia bertambah baik dengan mana-mana versi baharu.

10% kerja saya ialah Skype.

Dituturkan seperti orang yang tidak pernah mencuba Discord…

Jika perselisihan menyelesaikan satu masalah yang saya hadapi begitu juga banyak yang dihadapi iaitu kami hanya boleh menghantar fail 8mb jika ia meningkat hingga 250. Saya bersedia untuk perselisihan

Ramai rakan bukan teknologi saya masih menggunakannya kerana ia nampaknya mempunyai prestasi / kualiti yang lebih baik berbanding FaceTime. Saya tidak tahu sama ada itu betul, tetapi memandangkan mereka adalah pengguna epal, mereka tidak akan mempertimbangkan untuk menggunakan sesuatu yang lain jika tiada sebarang masalah.

Hahaha Lelaki Saya rasa FaceTime lebih baik dalam Video dan Audio Tetapi bukan itu maksudnya saya dan rakan-rakan saya dan rakan sekerja pejabat saya setiap kali mereka mahu menelefon mereka menelefon di whatsapp atau FaceTime dan bukannya Skype kerana kualiti Panggilan Audio dan Video yang saya mahu melompat membentuk sesuatu yang lain Saya juga mencuba Discord yang terlalu Baik dalam kebanyakan cara kecuali Saiz Perkongsian Fail hanya 8MB

1bi muat turun hanya pada android…. deadhorse? hahahahha

Skype masih digunakan secara meluas dalam perniagaan.

Twitter nampaknya komited sepenuhnya kepada Apl Web Progresifnya untuk Windows 10. Hari ini, syarikat itu telah melancarkan satu lagi kemas kini bahagian pelayan yang menambah ciri berguna. Dengan kemas kini terkini, Twitter PWA kini telah memperoleh keupayaan untuk mengarang Benang Tweet, juga dikenali sebagai Ribut Tweet.

Ciri baharu sedang dilancarkan sekarang dan mungkin mengambil masa beberapa minggu untuk sampai kepada semua orang. Bagi mereka yang tidak dikenali, ciri ini pada asasnya membolehkan pengguna mengarang beberapa tweet dengan mengklik menu “+” baharu. Ini bermakna anda boleh mengarang lebih daripada satu tweet pada satu masa.

“Kami telah memudahkan untuk mencipta benang dengan menambahkan butang tambah dalam komposer, supaya anda boleh menyambungkan pemikiran anda dan menerbitkan Tweet berulir anda pada masa yang sama,” jelas syarikat itu.

“Anda boleh terus menambah lebih banyak Tweet pada urutan yang diterbitkan pada bila-bila masa dengan butang “Tambah Tweet lain” baharu. Selain itu, kini lebih mudah untuk melihat urutan yang telah kami tambahkan dengan label “Tunjukkan urutan ini” yang jelas,” tambah syarikat itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *