Pusat Pemberitahuan Telefon Windows, ciri dan banyak lagi dalam tangkapan skrin yang bocor

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Pusat Pemberitahuan Windows Phone

Berikut adalah sesuatu untuk difikirkan pada hujung minggu ini. Seorang pengguna Reddit mendakwa telah membeli Lumia 920 di eBay dengan versi Windows Phone yang tidak pernah dilihat sebelum ini. Terdapat juga beberapa tangkapan skrin yang didakwa antaranya Pusat Pemberitahuan Telefon Windows dan nampaknya antara muka Kalendar baharu.

Thomas Fennel dari Microsoft berkata syarikat itu “kehabisan masa” ketika bercakap pada persidangan Build tahun lepas, merujuk kepada Pusat Pemberitahuan. Tangkapan skrin di atas mendakwa bahawa ia adalah seperti itu. Lumia 920 yang didakwa menjalankan Windows Phone build12084.WPMAIN(wpbldlab).20130509-1407 mulai 9 Mei. Ia juga nampaknya mengandungi banyak aplikasi ujian, semuanya bermula dengan huruf “z”.

Oh, dan nampaknya aplikasi boleh ditutup dalam paparan berbilang tugas. Lihat lebih banyak tangkapan skrin di sumber di bawah dan beritahu kami pendapat anda! Adakah ini yang dikhabarkan akan datang Windows Phone 8.1 (kadangkala dirujuk sebagai nama kod Biru)?

Pusat Pemberitahuan Windows Phone

Sumber: Reddit, Flickr

Melalui: The Verge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *