Pokemon Unite akan tiba di Nintendo Switch pada bulan Julai dan telefon mudah alih pada bulan September

Hanya beberapa jam yang lalu, Syarikat Pokemon akhirnya membuat pengumuman kemas kini tentang Pokemon Bersatu. Untuk menyegarkan ingatan anda, Pokemon Unite ialah permainan MOBA akan datang yang akan dikeluarkan pada Nintendo Switch, iOS dan Android tidak lama lagi.

berapa lama lagi? Nah, Pokemon Unite akan tiba di Nintendo Switch terlebih dahulu pada bulan Julai manakala telefon mudah alih akan memilikinya pada bulan September. Ia juga akan menjadi permainan video percuma untuk dimainkan dan kerana ia dibangunkan bersama oleh TiMi Studios, yang bertanggungjawab untuk Call of Duty: Mobile, Arena of Valor dan lain-lain, kami berpendapat terdapat peluang yang baik untuk item dalam permainan untuk pembelian pemain seperti kulit.

Daripada treler baru, nampaknya terdapat pelbagai jenis Pokemon yang boleh anda gunakan. Ini termasuk kegemaran peminat Pikachu, Lucario, Snorlax, Greninja, dan Garchomp, serta Absol, Raboot, Slowbro, Talonflame, Mr Mime dan banyak lagi. Walaupun ia adalah permainan MOBA, fungsinya agak berbeza kerana ia menggalakkan pemain untuk menangkap makhluk Pokemon di kawasan rumput tinggi atau mengalahkan lawan mereka untuk berkembang. Syarikat Pokemon memberikan butiran lanjut tentang permainan di bawah:

“Unite Battles ialah tempat Jurulatih dan rakan kongsi mereka Pokémon bersaing dalam pertempuran pasukan 5 lawan 5. Kunci kemenangan dalam Pertempuran Unite ialah memperoleh markah yang lebih tinggi daripada pasukan lain apabila masa tamat. Untuk mendapatkan mata untuk pasukan anda, anda mesti mengumpulkan tenaga Aeos dengan mengalahkan Pokémon liar dan lawan dan kemudian mendepositkan tenaga itu dalam salah satu zon gol pasukan lawan. Pertempuran Unite berlaku di pelbagai stadium, dan peraturan untuk setiap stadium berbeza. Terdapat bilangan ahli pasukan yang berbeza, panjang perlawanan yang berbeza, dan juga Pokémon Legendari yang berbeza yang muncul.”

Ngomong-ngomong, pemain di Nintendo Switch dan telefon mudah alih akan dapat bermain bersama melalui platform merentas. Adakah anda tidak sabar untuk mencubanya? Beritahu kami dalam ulasan di bawah dan nantikan berita teknologi terkini di TechNave.com.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Kenapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut SamsungPameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *